Orgasmul simultan

By  | 

Barbatii si femeile se excita in mod diferit (si la intensitati diferite) – e foarte dificil ca partenerii sa citeasca si sa dea impreuna paginile din cartea unei partide de sex. Dar cu putina inventivitate – folosind tehnici simple de respiratie sau exersand pozitia favorita, de exemplu – cresc sansele de a ajunge la orgasm simultan.

Respira-ti calea spre orgasm
Unul dintre motivele care le incetinesc pe femei in cursa catre climax este respiratia superficiala. Respira alert (de preferat pe gura) pentru a capata impusul de oxigen necesar sincronizarii cu ritmul iubitului tau. Sfat: Imagineaza-ti ca pompezi aer in interiorul zonei pelvisului.

Incordeaza – relaxeaza
Nu se poate sa nu fi auzit de exercitiile Kegel. Daca le faci in timpul actului sexual te paste un orgasm tsunamic.
E simplu: incordeaza-ti in mod repetat muschii pubococcigieni (cei pe care ii contractezi daca incerci sa opresti jetul de urina), cand penisul lui se retrage si relaxeaza-i cand intra.

Invatati-va unul altuia gradele de excitare
Multe cupluri nu ajung niciodata la un extaz comun pentru ca interpreteaza gresit mesajele pe care si le trimit unul altuia. Incercati acest exercitiu: in timp ce faceti dragoste, folositi o scala de la 1 la 10 pentru a exprima cat de excitati sunteti fiecare (1 insemnand “deloc”, iar 10 – “incredibil!”) .

Hatana-ma, hatana-ma!
Numai 9% dintre cupluri ajung in mod curent la orgasm simultan in pozitia misionarului. Preocupat de problema, sexologul american Edward Eichel a reconditionat aceasta pozitie. Varianta inventata de el, “tehnica alinierii coitale”: incepeti intr-un misionar clasic, apoi torsul lui se ridica, miscarea devine mai mult leganat decat impingere.

Pe indelete
Faceti dragoste ca intr-un film, dar cu incetinitorul. Un ritm rapid si sustinut oboseste simturile; la polul opus, o “plimbare de voie” permite corpurilor sa se adapteze, sa se potriveasca si tensiunea ajunge sa se acumuleze la cote incredibile.

Izoleaza-te temeinic
Trebuie sa te asiguri dinainte ca nu veti fi intrerupti. Trage telefonul din priza, inchide usa de la dormitor inainte sa purcedeti la lupta.

Si pe deasupra…
Daca te excita sa stai deasupra, trage-ti picioarele spre inapoi, ca genunchii tai sa-i fie mai aproape de coapse decat de piept. Arcuieste-te pana ce linia spatelui cade perpendicular pe pat. Arcul acesta format in corpul tau exercita presiune maxima asupra zonei clitorisului. In plus, ai controlul asupra ritmului si profunzimii penetrarii.

3 greseli de abordare – rezolvate!

Sa vrei prea mult

Fereste-te sa transformi dorinta de a avea orgasm simultan cu partenerul intr-o fixatie; ai rabdare. Si la urma urmelor, de ce atata graba? Aveti toata viata inainte. Armonia sexuala trebuie sa vina de la sine, fara crispare. Relaxeaza-te si savureaza momentul.

Sa ridici picioarele in aer

Daca obisnuiesti sa tintesti tavanul cu picioarele sau le aduci spre piept in timpul acuplarii, clitorisul tau nu se mai bucura de suficienta stimulare. In pozitia misionarului, tine-ti picioarele intinse pe pat, iar cand esti tu deasupra, cat mai in spate, cu genunchii aproape de coapsele lui.

Sa iti aduci grijile in pat

Avand atatea pe cap, femeile sunt mai predispuse decat barbatii sa faca sex si sa se gandeasca in acelasi timp la o multime de alte lucruri. Uita de toate astea, gandeste-te ca in acel moment nu existati decat tu si el.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *