Orgasmul "sincron"

By  | 

Blocajul nr. 1: Ajungi la orgasm numai prin stimulare orala sau manuala

Pentru a trai experienta orgasmului simultan, trebuie sa invatati sa ajungeti la extaz in cadrul partidei “in desfasurare”. Sigur ca e mai usor sa urci pe culmile placerii erotice cu ajutorul stimularii manuale sau orale, pentru ca el este concentrat asupra zonei clitoridiene. Totodata, in unele pozitii sexuale, nu ajungi sa profiti de pe urma stimularii clitorisului, decat daca se creeaza un contact in mod constient.

Ca sa atingi orgasmul in timpul actului sexual, recreeaza senzatiile pe care le simti in timpul preludiului, prin masturbare sau sex oral. In primul caz, foloseste o cantitate mai mare de lubrifiant, pentru a imita caldura si umezeala buzelor lui, si adopta un ritm calm…

La inceput, permite-i sa te penetreze numai pe jumatate; in felul acesta vei gusta senzatia aceea de “tachinare” incitanta specifica preludiului. Pe masura ce patrunde mai adanc, atinge-te singura pentru a te stimula si pe exterior, si pe interior. Cu putin exercitiu, orgasmul experimentat in partida de sex, si nu inainte, va deveni un obicei de cuplu.

Blocajul nr. 2: Sincronizarea voastra e minima

Dat fiind ca barbatii tind sa atinga orgasmul mai repede, ar fi cazul sa il prinzi din urma pe iubitul tau. Ai grija ca atunci cand esti gata de penetrare sa fii deja aproape de momentul “O” si opteaza pentru pozitia “Femeia mereu deasupra” pentru a avea mereu control asupra ritmului.

Executa miscari care sa creasca presiunea sangelui in zona clitoridiana; atunci cand detectezi ca iubitul tau se apropie de final, retrage-te un pic – astfel incat sa simti doar capatul penisului – si fa miscari usoare. In felul acesta, el se va mai “calma” putin, iar tu vei avea parte de mai multa stimulare in zona clitorisului.

Daca simti ca el nu se poate abtine iar tu mai ai ceva pana la orgasm, retrage-te de tot si maseaza-i prin apasare capatul penisului, pentru potoli fluxul de sange. Totusi, e posibil ca el sa aiba orgasmul cu mult inaintea ta. Nu te descuraja, ia-o de la capat, chiar de-ar fi sa faceti o noapte alba: cu cat incercati mai mult sa va sincronizati, cu atat va deveni mai usor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *