Orgasmul multiplu – misiune imposibila?

Dacă şi tu te numeri printre acele femei care ajung cu greu la orgasm este cazul să îţi pui nişte întrebări, ca de exemplu,  ”este vina mea sau nu am partenerul potrivit?”. Orgasmul multiplu nu este un mit, este realitate atât pentru bărbaţi cât mai ales pentru femei. Iată cum să te numeri şi tu printre norocoasele care îşi ţin vecinii treji toată noaptea!

Şi bărbaţii pot avea orgasm multiplu, adică pot atinge climax-ul de mai multe ori în timpul unei partide de sex multiple, doar că ei au nevoie de o perioadă de refacere pentru a se excita din nou. În cazul nostru este mult mai simplu, pentru că după ce ai avut primul orgasm clitorisul tău este excitat în continuare şi îl vei putea atinge pe al doilea şi chiar şi pe al treilea mult mai rapid, la intervale tot mai scurte de timp.

Cum să ai orgasm multiplu

În primul rând trebuie să poţi avea orgasm în mod frecvent, fie că e vorba să îl obţii singură, fie cu ajutorul partenerului sau al… ”recuzitei” de dormitor. Pentru că multe femei nu pot atinge punctul culminant nici măcar în jumătate din numărul partidelor de sex este aproape imposibil să ajungă la performanţa de a avea orgasm multiplu.

Învaţă să-ţi cunoşti trupul şi să ştii ce te excită. Gândeşte-te că este imposibil ca altcineva să te cunoască mai bine decât tine, aşadar trebuie să testezi singură ”terenul” până înveţi să stăpâneşti mecanismele care te stimulează să ajungi pe culmile plăcerii. Apoi împărtăşeşte-i şi partenerului harta ta senzorială şi ai grijă să se folosească de ea de fiecare dată.

Femeile care practică des exerciţiile Kegel au orgasm mai intens şi au o şansă în plus să se bucure de orgasm multiplu. Sunt simplu de realizat şi te vor ajuta să trăieşti mai intens experienţele din aşternut.

Cele mai frecvente motive pentru care femeile nu ajung la această performanţă sunt lipsa timpului şi lipsa cunoştinţelor. Aşadar, trebuie să vrei să poţi atinge punctul culminant de mai multe ori în timpul unei partide de sex. Dacă până acum erai mulţumită cu un singur orgasm, data viitoare nu te mai mulţumi cu puţin, continuă până îl ai pe al doilea şi de ce nu, pe al treilea!

O metodă simplă de a-ţi asigura cel puţin un climax dublu este de a-l obţine pe primul cu ajutorul sexului oral, după care să urmeze penetrarea. Va fi mult mai plăcut şi pentru partenerul tău pentru că este foarte posibil ca al doilea orgasm al tău să fie unul simultan!

Învaţă să îţi cunoşti trupul şi să îţi oferi întotdeauna plăcerea maximă. Orgasmul multiplu nu numai că este posibil dar îţi oferă şi satisfacţie supremă!

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.