Orgasme cat ai zice… oh, da!

By  | 

Partidele de amor cu iubitul tau se incheie cu un exploziv orgasm sau nu intotdeauna te bucuri de un final cu “foc de artificii”?

Ce-i drept, statisticile spun ca doar 30% dintre femei “beneficiaza” garantat de orgasm la sfirsitul actului sexual, fara sa se straduiasca prea mult. Cele care se incadreaza in restul de 70% suspina invidioase si se multumesc cu trairile pline de emotii de-a lungul amorului, dar “nepremiate” cu coronitele juisarii de final. De fapt, care final…?

Citeste mai departe si incununeaza fiecare partida de dragoste cu binefacatoare orgasme.

Preludiul – nestemat indispensabil

Cu cit iti cunosti mai precis propriul corp si reactiile acestuia la orgasm, cu atit mai usor iti va fi sa-i arati iubitului tau exact unde sa… insiste.

Iar cu rusinea nu ajungi nicaieri! Asa ca pune mina – la propriu – si atinge-te singura, orgasmele nu-ti vin stind ca Sfinxul din Egipt.

Odata ajunsa in pat cu partenerul, nu te grabi sa treceti la fapte prea repede si “dicteaza-i” si lui ritmul.

In plus, pentru unele femei, preludiul este decisiv in obtinerea orgasmului, asa ca de ce sari peste o etapa placuta a actului sexual?

Doctor Evelyn Cristescu afirma ca “preludiul este important in masura in care femeia reuseste sa incarce afectiv si emotional anumiti stimuli.

Excitatia sexuala poate fi determinata de diferiti stimuli care au semnificatie sexuala pentru fiecare persoana in parte, in functie de experienta si de circumstante. Orice stimulare devine eficienta doar daca se asociaza unei anumite incarcaturi emotionale.

La femei, perceptia se refera in primul rind la componenta afectiva a stimulului si mai apoi la calitatea raspunsului vaginal.

Diferenta dintre femeile care au si cele care nu au orgasm este facuta de capacitatea primelor de a percepe mai rapid si mai eficient modificarile genitale si extragenitale produse de excitatia sexuala.”

Zona erogena cea mai de pret

Atentie – zonele erogene difera de la persoana la persoana si tot prin “studiu aprofundat” si munca… manuala le poti repera pe ale tale!

Exersind amorul cu iubitul tau si lasind inhibitiile deoparte, nu vi se vor intimpla decit lucruri minunate.

Daca vrei sa fii macar putin “incalzita” la intilnirea cu el, exerseaza-ti imaginatia pe parcursul intregii zile. Oricum, recunoaste: ai mai visat de atitea ori cu ochii deschisi la tavaleli toride cu dragul tau!

De ce nu ai repeta figura si de data asta? Iar la momentul real al intilnirii, dati atentie la orice gest si atingere – nici o zona a corpului sa nu fie “irosita”.

In plus, “creierul este cel care acorda semnificatie sexuala unei anume atingeri, important fiind nu doar atingerea in sine, ci si cu cine o faci, cind si in ce scop”, avertizeaza dr. Cristescu.

Asa ca nu faceti rabat de la a va stimula reciproc gitul, partea interioara a coapselor, zona lombara si, de ce nu, lobii urechilor. Daca ai vreun hot spot peste care iubitul tau nu a dat inca, fa-le cunostinta si lasa totul pe mina lui…

Imaginatia – complice in ajustarea placerii

“Toate pozitiile sexuale care permit contactul penisului cu peretele vaginal anterior ar putea favoriza stimularea punctului G.

Cele care «promit» orgasmul aproape garantat sint cele in care tu «mini» deasupra lui sau doggy style, la care se adauga, evident, variatiuni pe aceste sabloane.

Dar imaginatia este unul dintre cei mai puternici excitanti sexuali. Creierul are capacitatea de a crea excitatie sexuala fara nici un excitant extern. Fanteziile sexuale reprezinta un veritabil excitant, absolut necesar.”

Asa ca pune-ti mintea la contributie si debordeaza scenarii intime, cu tine si iubitul tau ca protagonisti.

Iar daca in fantezii totul este permis, de ce nu le urmezi firul si in realitate? Insa si ele, ca si zonele erogene, variaza in functie de firea fiecareia dintre noi – detaliu care nu schimba insa reusita actului sexual.

“Fanteziile sexuale reflecta capacitatea creativa a imaginatiei persoanei si educatia primita de aceasta. Exista corelatii intre bogatia continutului fanteziilor sexuale si nivelul activitatii sexuale, dar si intre personalitate si fanteziile sexuale”, aflam de la dr. Cristescu.

Artificii care va pun pe jar

Esti mai pudica? Depaseste-ti temerile si surprinde-ti iubitul cu noi pozitii sexuale sau “invita” in scena mici “actori” ce vor condimenta atmosfera din acele clipe.

Despre ce vorbim exact? Jucariile sexuale nu mai sint nici un subiect tabu si nici stinjenitoare.

Mai intii, “slefuieste” pozitia in care tu esti deasupra lui intorcindu-i… spatele. Rotindu-te la 180 de grade, ii oferi cea mai sexy priveliste si peretele din spate al vaginului iti va fi stimulat la maximum.

In acelasi timp, iti poti… mingiia delicat clitorisul, pentru dublarea placerii. Daca ati cazut de comun acord pentru folosirea unei sex toy, de ce sa nu alegi un dildo special pentru stimulare anala?

Asezata in pozitia descrisa mai sus, urca-l pe culmile excitatiei, oferindu-i un spectacol pe cinste! In timpul miscarilor pe verticala, misca dupa ritmul preferat micul dildo jucaus, introdus in anus. Veti simti diferenta!

Mai mult, indiferent de pozitia pe care o adoptati, contracta-ti muschii pubococcigieni, intensificind tensiunea in zona ta intima, astfel ca amindoi veti resimti mai puternic miscarile de inainte-inapoi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *