Organizează o cină romantică de Valentine’s Day acasă

Chiar dacă ne dorim să petrecem o seară romantică la un restaurant alături de iubitul nostru, uneori bugetul sau timpul nu ne permite. Însă de ce să laşi acest lucru să îţi strice Valentine’s Day? Poţi organiza o cină romantică chiar acasă, cu un minimum de efort, făcând şi economii.

Cadouri de Valentine’s Day pentru el

Dacă îţi e teamă că mâncarea nu va ieşi atât de gustoasă, pentru că nu te pricepi foarte bine la gătit, nu e nicio problemă! Pregăteşte ceva simplu, cu care mergi la sigur sau comandă ceva. Iubitul tău va aprecia efortul pe care l-ai făcut, nu se va surpăra că nu ai gătit 6 feluri de mâncare extravagante.

Dar până la mâncare, hai să aranjăm locul! Fă ordine în cameră, aranjează masa, alege farfurii simpatice. Chiar dacă bărbaţii nu sunt atât de romantici ca noi, asta nu înseamnă cu nu apreciază câteva lumănărele aprinse, pentru atmosferă. Îţi recomandăm să alegi lumânări fără parfum, pentru ca aroma lor să nu se amestece cu cea a mâncării. Nu uita nici de sticla de şampanie sau vin! Dacă iubitului tău îi plac dulciurile, pregăteşte şi o prăjiturică sau cumpără ciocolata lui preferată.

De asemenea, ţinuta este şi ea importantă. Chiar dacă nu i-ai spus şi iubitului tău despre cina pe care o organizezi, pentru că vrei să fie o surpriză, aranjează-te şi îmbracă-te sexy. Dacă nu vrei ca tu să fi prea aranjată, în timp ce el poartă un tricou de casă, spune-i să se aranjeze puţin pentru că i-ai pregătit o surpriză – nu e nevoie să ştie că de fapt veţi sta acasă.

Alege haine sexy, dar comode, sub care să porţi o lenjerie deosebită… pentru mai târziu. Nu exagera cu machiajul şi aranjatul părului ore întregi pentru vei rămâne acasă, totuşi – nu merită să pierzi atâta timp. În plus, iubitul tău te place şi dacă ai părul prins în coadă şi nu ai folosit pic de fond de ten şi rimel.

COSMO pont: Dacă cina romantică se mută în pat, ţine la îndemână şi un ulei de masaj.

Nu uita să îţi închizi telefonul sau să îl pui pe silenţios, pentru a nu fi deranjată.

Ce zici, ţi se pare greu să organizezi o cină romantică acasă?

 

2 comentarii

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.