Online dating tips: ce fotografii să nu folosești

Nu știi care sunt cele mai potrivite fotografii pe care să le folosești pe profilul de online dating? Află care sunt cele pe care nimeni NU vrea să le vadă.

O imagine face cât o mie de cuvinte, iar în online dating modul cum arăți este primul lucru pe care posibilii parteneri îl află despre tine. Evident, poza trebuie să fie una reușită, dar contează și ce anume inspiră aceasta.

Citește și: Reguli de etichetă în online dating 

Online dating tips: ce fotografii să nu folosești

Poze alături de un bărbat

Îți cauți un partener, deci de ce ai folosi o poză în care apari alături de un bărbat? Orice pretendent va presupune că este iubitul tău și nu va vrea să înceapă o conversație cu tine. Iar dacă folosești o fotografie cu tatăl tău, pentru a arăta cât de mult îți iubești familia, acest lucru poate pune pe fugă un bărbat. Oare va trebui să îl cunoască din prima? Oare este un părinte sever? Nimeni nu vrea să se gândească la asta chiar dinainte să te cunoască.

Poze din club, cu băutura în mână

Vrei să arăți că știi să te distrezi, dar nu e o idee bună. Bărbații vor presupune că tot ce faci e să ieși prin cluburi, unii vor crede că îți place prea mult alcoolul… unii dintre ei te pot considera chiar ușoară.

Citește și: 10 lucruri surprinzătoare despre online dating 

Poze în care te chinui să pozezi

Dacă nu ești model, există șanse foarte mari să nu știi să pozezi sexy. Încearcă să folosești poze spontane, în care ești cât mai naturală.

Poze în care încerci să pari ce nu ești

Ți se pare o idee bună să ai în mână un volum de Shakespeare, dar tipul va afla în câteva minute că, de fapt, nici măcar nu cunoști numele a 3 opere de ale sale.

Poze semi-nud

Pozele de genul acesta vor atrage doar bărbați care caută aventuri. În cazul în care tu cauți, de fapt, o relație, mai bine evită-le.

Citește și: Cum să faci un selfie reușit… dezbrăcată

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.