Online dating: cum menții siguranța offline?

Am discutat cu 8 femei despre cum se mențin ele în siguranță atunci când se întâlnesc cu cineva cunoscut printr-o aplicație sau un site de online dating.

Prima întâlnire ne face întotdeuna să ne simțim incomod pentru că încercăm să ne impresionăm partenerul, dar atunci când ne întâlnim cu cineva cunoscut prin intermediul online dating situația este cu atât mai dificilă. De aceea, am cules pentru tine câteva sfaturi foarte utile, pentru a te simți mereu în siguranță la întâlniri.

„Anunț întotdeuna pe cineva unde sunt; de obicei folosesc opțiunea de location sharing. În plus, ne întâlnim într-un loc public, îmi comand singură băuturile și nu îl las pe el să îmi ia băutura de la bar. Nu îl las nici să mă ducă cu mașina și nu merg la el acasă.”

„Înainte de întâlnire, fac screenshot-uri la conversația cu el, să se vadă numele, datele de contact, locul unde ne întâlnim. Le trimit prietenei cele mai bune, în caz că se întâmplă ceva. Și merg cu mașina mea, pentru a pleca oricând nu mă simt confortabil.”

„Îi spun mamei mele cine e, unde lucrează, unde locuiește. La întâlniri aleg un loc aglomerat, iar dacă el conduce iar numărul mașinii și i-l trimit mamei. În timpul întâlnirii, mă scuz pentru a merge la toaletă, de unde o sun pe mama să o asigur că tipul nu este un ciudat – și că nu m-a omorât.”

„Mă asigur mereu că prietenii mei știu cu cine mă întâlnesc, le spun tot ce știu despre el, le arăt poze cu el.”

„Niciodată nu merg cu mașina lui, ori o iau pe a mea, ori chem un taxi. Folosesc și optțiunea de location sharing cu o prietenă. Îi mai spun și prietenei tot ce știu despre el: numele complet, ocupația, unde lucrează, unde locuiește, îi arăt poze.”

„Mă bazez întotdeauna pe instinct. Dacă ceva nu mi se pare în regulă plec acasă. Nu trebuie să te simți niciodată obligată să faci ceva sau să petreci timpul cu o persoană pe care nu o placi.”

„Dacă ieșim să bem ceva, nu las niciodată băutura nesupravegheată. Mergi la toaletă între două băuturi, nu în timp ce o bei pe una.”

„La primele întâlniri ne vedem doar în public și mă duc singură cu mașina acasă. Nu accept să mă ducă el sau să rămân peste noapte.”

 

Citește și: Online dating tips: ce fotografii să nu folosești 

Citește și: Există sinceritate în online dating? 

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.