Ochii (lui) vad, inima cere!

By  | 

In mod sigur stii cat de importante sunt anumite detalii vizuale pentru barbati. Ceea ce poate nu-ti trece prin minte este probabil ca tu singurica ai putea sa-i oferi iubitului tau un spectacol sexual de exceptie folosind cateva trucuri simple. Legatura intre ceea ce vad barbatii si dorinta isi are radacinile in era preistorica, atunci cand primul pamantean a “ochit” prima femeie si si-a dorit sa-i devina pereche. Din fericire, actiunea de a face curte a evoluat de atunci si pana in zile noastre, insa un lucru a ramas aproape neschimbat: faptul ca barbatii raspund stimulilor vizuali. Partea buna e ca poti folosi asta in interesul relatiei voastre, in sensul ca poti erotiza fiecare episod, incepand de la preludiu si pana la partidele voastre pasionale de sex. Urmeaza sfaturile celor mai prolifici experti in sex si nu uita sa… lasi lumina aprinsa, caci sunt multe lucruri de vazut!

Inainte de a pasi in dormitor

● Lasa-l sa te vada pentru cateva clipe doar in lenjeria intima, insa cel mai bun moment e dimineata, cand testosteronul “urla” in el.

● La masa, ai putea linge seducator o inghetata sau degetele. Isi va imagina cum ar fi sa fie el in locul desertului pe care il savurezi atat de pasional.

● Atrage atentia asupra celor mai sexy parti ale corpului tau folosindu-te de bijuterii: un medalion stralucitor care se strecoara timid in decolteu sau un cercel in buric (nu e neaparata nevoie sa-ti faci piercing).

● Dezbraca-te in alta camera, nu in cea in care se afla el, dar ramii in cimpul lui vizual. Va avea senzatia ca priveste un striptease ce-i este interzis.

OCHI IN OCHI. Pastrarea contactului vizual in timpul actului sexual asigura o mai buna conexiune afectiva cu partenerul.

In timpul preludiului

● Pune o oglinda in fata patului vostru, invita-ti iubitul sa se aseze pe pat, cuibareste-te in bratele lui (cu spatele in oglinda) si unduieste-ti trupul. Faptul ca vede totul foarte clar (inclusive penetrarea) plus miscarea corpului tau reflectata in oglinda il va innebuni deplacere.

● Ghideaza-i mana catre zonele fierbinti. Nu uita sa pastrezi intre voi o distanta suficienta pentru ca el sa-ti vada miscarile si mai ales expresia fetei pe masura ce te apropii de orgasm.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *