Obiceiurile care dau de gol un tip sensibil

Unii tipi și-au dezvoltat în timp o latură sensibilă, care îi face să aprecieze lucruri de care restul bărbaților fug mâncând pământul.

Nu e chiar greu să-i depistezi obiceiurile ”femeiești” (adică sensibile), chiar dacă pe unele dintre ele le ține ascunse, de teamă că l-ai putea interpreta greșit. Uită-te cu atenție și le vei descoperi.

Îi plac animalele mici și pufoase și se entuziasmează când vede un bebeluș.

De fiecare dată când vine pe la tine, el și cu micuțul tău Chihuahua sunt cei mai buni prieteni. Pur și simplu nu se poate abține să nu-l smotocească și să nu ”vorbească” cu el (cred că știi foarte bine la ce mă refer, nu are rost să intru în detalii.) Când mergeți la rudele tale, insistă să-l țină el în brațe pe ăla micu’, cu scuza că vrea să-l învețe cum trebuie să se poarte un bărbat adevărat. Desigur, bebelușul are nouă luni și face balonașe din salivă, dar mai contează?

Se uită la filme ”pentru fete”.

Atunci când mergeți la cinema, acceptă de fiecare dată alegerile tale, chiar dacă e vorba de comedii romantice sau drame sfâșietoare. Deși spune că o face de dragul tău, poți vedea și tu cât de prins e de ceea ce se întâmplă pe ecran. În plus, dacă îi vei controla colecția de DVD-uri de acasă, să nu fi surprinsă dacă vei găsi toată colecția Anatomia lui Grey pe niște DVD-uri ascunse, pe care scrie cu litere mari Terminator.

Cum sa ii trezesti… latura sensibila

Îi place să gătească.

Ție îți spune că e un hobby care îl relaxează, dar e clar că a făcut o adevărată pasiune din a-ți pregăti în fiecare weekend noi și noi rețete delicioase. Nu vizionează emisiuni de gătit, nici nu colecționează reviste de rețete, asta ar fi poate prea ciudat pentru un bărbat (cu excepția cazurilor în care omul este, de fapt, bucătar profesionist), dar este întotdeauna deosebit de concentrat și atent la combinațiile pe care le încearcă. Când aveți prieteni în vizită, insistă că tu ai făcut toată treaba, el doar ți-a dat o mână de ajutor la spălat vasele. Omul are o reputație de păstrat. 

Te însoțește la cursurile de dans.

La început mergea doar la cele de dans modern, dar acum te însoțește și la tangou și cha-cha. În weekend încearcă să te convingă (subtil) să vă repetați pașii. Scuza: ”Nu vreau să ne facem de râs în fața clasei sau să te calc pe picior de prea multe ori”. Însă tu, fiind foarte perspicace, nu ai întârziat în a-ți da seama că pasiunea pe care o pune el în aceste dansuri este de departe mult mai mare decât a ta. În plus, într-o seară ți-a mărturisit că se simte mai apropiat de tine de când cu aceste dansuri… intime. Probabil și acțiunea din dormitor e mai intimă și mai… unduitoare, nu-i așa?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.