Obiceiuri care va distrug relatia

Vrei să îl schimbi

Chiar dacă ai impresia că îi faci o favoare şi că tu îi vrei de fapt binele, nu va avea aceeaşi părere şi iubitul tău. În primul rând, dacă tu consideri că personalitatea lui nu îţi este pe plac, atunci nu ar trebui să fiţi împreună. În al doilea rând, se va simţi ofensat că eşti împotriva obiceiurilor care îl definesc pe el. E un lucru să îl dezveţi să mai lase heinele aruncate prin casă şi cu totul altceva să încerci să îl faci să îşi schimbe stilul vestimentar.

 

 

Nu ai încredere în el

Îi verifici mereu telefonul, e-mailul personal, îi scotoceşti prin buzunare şi îi faci vizite surpriză. Dacă nu ţi-a dat motiv niciodată să te îndoieşti de el, atunci ar trebui să termini imediat cu suspiciunile, pentru că ceea ce faci tu nu se numeşte că ”aperi ce-i al tău”, ci mai degrabă îl îndepărtezi. Iar dacă faci asta pentru că ai motive întemeiate – te-a înşelat- atunci nu mai ai ce căuta cu el. El nu îşi va schimba năravul, iar tu vei fi un câine de pază, nu iubita lui.

Nu mai ai grijă de tine

Sunteţi împreună de multă vreme şi este o relaţie cu mare potenţial de viitor. Asta nu înseamnă că poţi să renunţi la obiceiurile tale de îngrijire, ci din contră, să găseşti mereu câte ceva nou. În loc să îţi schimbi garderoba fiindcă te-ai îngrăşat, cumpără-ţi rochiţe sexi şi înscrieţi-vă la cursuri de yoga împreună. Nu lăsa rutina să se instaleze şi mai ales nu fii comodă, când viaţa îţi oferă atâtea posibilităţi de a te reinventa mereu.

 

 

Vă certaţi în public

Orice conflict mai mic sau mai mare se rezolvă întotdeauna în particular. Dacă vă certaţi de faţă cu prietenii sau familia nu veţi reuşi decât să vă umiliţi şi să îi  faceţi pe ceilalţi să se simtă prost. Ei nu au nevoie să afle problemele voastre private şi nu demonstrezi nimic dacă faci pe dura în public. Următoarea dată când vreţi să ieşiţi cu prietenii care vă sunt martori la dispute, să nu vă surprindă că vă vor refuza.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.