”Nu, mersi, prefer sa…”

By  | 

Iată, mai jos, doar câteva dintre lucrurile pe care ar prefera să le facă în loc să-ți deschidă sutienul. Deh, mecanismul complicat îl depășește.

…îți cunosc părinții.

Conversații despre vreme cu familia ta sub anestezia unui pahar de vin roșu? Floare la ureche. Greul vine abia după ce rămâne singur cu tine și își dă seama că e foarte aproape de Paradis, doar că nu poate deschide nenorocirea aia de sutien.

Mituri despre sutiene

…particip la un maraton.

Diferența dintre a deschide un sutien și a alerga cinci kilometri? Cea din urmă te ajută să te relaxezi, să-ți limpezești gândurile, să-ți lucrezi gambele etc. Și parcă nici nu transpiri așa mult. Awww, sărăcuțul…

Cum functioneaza sutienul din banda adeziva

…îți ofer un orgasm.

Oricât de misterioase ar fi căile orgasmului, în mintea lui acesta este o ecuație mai ușor de rezolvat decât chestia aia cu care îți încătușezi sânii.

5 sfaturi pentru a cumpara sutienul perfect

…urmăresc serialul Scandal.

Evenimentele nebunesc de dramatice care o înconjoară pe Olivia Pope&Co. nu sunt ușor de urmărit. Dar știi ce i se pare și mai greu? Să-i ceară îndurare cataramei încăpățânate.

…mă duelez cu Voldemort.

Decât să treacă prin rușinea de a nu fi capabil să învingă deschizătoarea sutienului, preferă să-și măsoare puterile cu Cel Al Cărui Nume Nu Poate Fi Rostit. Până la urmă, ce are Harry Potter atât de special?

Comments

comments