Nu mai face aceste greseli in timpul sexului

Emoţii, senzaţii intense, atingeri ferme şi sărutări prelungi – e minunat să faci dragoste, dar fii atentă şi la următoarele greseli in timpul sexului.

Totul merge strună în dormitor şi te bucuri de o viaţă sexuală împlinită alături de iubitul tău. E grozav ! Totuşi, COSMO îţi arată câteva aspecte la care să fii atentă în timpul sexului :

Protectia

Da, ai ghicit bine – ne referim la „sfântul“ prezervativ. Dacă eşti într-o relaţie de lungă durată şi eşti foarte sigură de tine şi de partenerul tău, puteţi renunţa la prezervativ. Însă altfel, asigură-te că folosiţi unul de mărimea potrivită, că nu e rupt şi alegeţi unul de calitate, chiar dacă e puţin mai scump. De asemenea, ai grijă unde depozitezi cutia cu prezervative şi pentru cât timp – nu le păstra mai mult de câteva luni, nu le înghesui într-un buzunar din portofel şi nu le expune în bătaia soarelui.

Lubrifierea

Dacă utilizezi în acelaşi timp şi prezervativul, alege lubrifiantul să aibă compoziţia pe bază de apă, pentru a evita subţierea prezervativului sau ruperea acestuia în timp ce faci dragoste. Dacă ai chef de o partidă de sex fierbinte (la propriu !) sub duş, orientează-te spre un lubrifiant pe bază de silicon. Mai există şi cele pe bază de apă, care se spală şi mai repede la duş odată ce ai terminat actul sexual.

Respiratia

Într-un sondaj online pe site-ul „mamă“ cosmopolitan.com, peste 85% dintre respondenţii de sex masculin au recunoscut că primul dintre cele mai neplăcute detalii din timpul sexului este respiraţia urât mirositoare a partenerei. Nu face rabat când vine vorba de igiena dentară – doar ştii regulile. Spală-te de cel puţin două ori pe zi pe dinţi (include şi limba în ritual !), foloseşte aţă dentară, apă de gură cu efect anti-bacterian, mestecă gumă fără zahăr şi ai grijă să nu ai carii.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.