Nu fi egoista! Generozitatea ta va intari relatia voastra.

Se pare că sunt doar două caracteristici pentru o relaţie de durata: bunătatea şi generozitatea. La capitolul generozitate mereu avem câteva probleme. Nu înseamnă că eşti egoistă, dar, dacă ai observant că îţi este mai greu să dai decât să primeşti, nu ţi-ar strica să citeşti sfaturile de mai jos.

Acestea te vor ajuta să ai împreună cu iubitul tău o relaţie extraordinară.Lasă-i lui ultima înghiţitură.

Dacă împărţiţi cel mai bun desert din lume, şi chiar dacă îţi doreşti să-l mănânci pe tot, şi poate încă vreo 3 porţii, lasă-l pe el să ia ultima înghiţitură. 

Dă ceva de la tine.

Nu aştepta să primeşti nimic înapoi, nici măcar un mulţumesc. Altruismul tău îi va face lui ziua mai frumoasă, iar pentru asta îţi va mulţumi în alt fel!

Lasă-l să aleagă filmul pe care să-l vedeţi.

Poate o să aleagă ceva ce îţi va plăcea şi ţie. Nu strică din când în când să fii generoasă.

Fă tu cumpărăturile.

Şi nu te lăuda cu asta. Împărţiţi o viaţă împreună, aşa că de ce să nu împărţiţi şi atribuţiile din casă? Nu-l lăsa doar pe el să se ocupe de cumpărături, măcar o dată pe lună fă-i o surpriză aşteptându-l acasă cu lista de cumpărături bifată.

Fă-i pe plac în pat.

Chiar dacă nu eşti prea entuziasmată de fantezia lui, încearcă totuşi să o pui în practică. Va aprecia şi îţi va întoarce favorul foarte curând.

O seară doar pentru el.

Dacă trebuie să mergi la petrecerea firmei lui, nu îţi face planuri pentru după. E neplăcut să stai lângă cineva care se uită la ceas din cinci în cinci minute. Eliberează-ţi toată seara şi acordă-i doar lui atenţie.

Fă-ţi timp pentru mama lui.

Dacă ştii că vine mama lui în vizită în weekend, nu-ţi face planuri. Lasă-ţi agenda liberă pentru a putea petrece timp cu ea. Iubitului tău i se va părea extraordinar gestul tău, iar mama lui va fi sigur impresionată de timpul pe care i-l acorzi. 

Pregăteşte-i micul dejun.

Sau cafeaua în cazul în care nu mănâncă. Nu aştepta să te roage. Dacă ai timp pregăteşte-i rapid ceva de mâncare. Ştim toate proverbul cu dragostea care trece prin stomac.

I-ai problemele de pe cap. Dacă vezi că are o zi grea, că e obosit şi nu are timp pentru nimic, ajută-l şi rezolvă tu din problemele lui, dacă ai cum, evident.

Înveleşte-l înainte de culcare.

Asta nu o poţi face decât dacă se culcă înaintea ta. Dacă se întâmplă, mergi în dormitor, înveleşte-l şi sărută-l de noapte bună. O să-l laşi mască iar sentimentul de grijă pentru el îl va impresiona. 

Surprinde-l cu ceva.

Surprizele sunt mereu plăcute, aşa că încearcă să ajungi acasă mai devreme şi aşteaptă-l cu mâncarea lui preferată. Sau aşteaptă-l în dormitor şi în felul acesta cu siguranţă nu va mai trebui să găteşti.

Dă-te peste cap să-i ajuţi prietenul.

Dacă ştii că prietenul lui are o problemă iar tu poţi ajuta, nu mai sta pe gânduri. Oferă-i ajutorul şi amândoi vor aprecia generozitatea ta. 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.