„Nu e vina ta, ci a mea“ – si alte clisee adevarate

Tipii ne toaca marunt nervii si intreaga existenta. Sigur ca avem scopurile noastre, insa ne place sa vorbim despre ei tot timpul si sa-i analizam.

Cu iubit stabil, cu soţ implicat sau cu chef de relaţii pasagere – indiferent de statusul sentimental în care te regăseşti, trebuie să fi auzit măcar o dată în viaţă o scuză pe cât de patetică, pe atât de reală a tipilor: „Ştii, nu ai nici o vină, e ceva cu mine…“. Da, e o scuză care a fost parafrazată şi-n filme, ba chiar, iată e subiectul unor articole pentru fete puternice şi sigure pe ele. Şi dacă tot ştim acum din ce categorie de femei facem parte (nu-i aşa?), iată mai jos câteva motive reale pentru care bărbaţii îţi pot invoca această replică. Fii pregătită!Ce am invatat din fostele relatii

Sexul se clatină

Cu alte cuvinte, nu e mulţumit cu felul în care decurg partidele de dragoste dintre voi. Hei, nu te simţi vinovată – e posibil să vă potriviţi în restul aspectelor unei relaţii, dar în pat să nu existe acea conexiune de tipul „scântei şi artificii“. De obicei, tipii sunt cei care abandonează relaţia atunci când iubirea fizică nu îi împlineşte, dar asta nu e un lucru rău, aşa cum ai putea crede iniţial. Gândeşte-te: ai prefera să se complacă şi să te trădeze? Aşa credeam şi noi. Dacă nu are suficient curaj sau disponibilitate să îşi exprime nemulţumirea şi pur şi simplu pune punct, nu-l condamna. Mergi mai departe, 100% meriţi pe cineva cu care să fii pe aceeaşi lungime de undă… sexuală.

Natura lui păcătoasă

Vai, aşa sunt construiţi bărbaţii! Numeroase studii ştiinţifice au demonstrat că purtătorii de sex masculin nu sunt făcuţi să fie monogami. Normal că mai sunt şi excepţii (ponderea e foarte mare la şapte miliarde de oameni, stai relaxată!), dar în general lor le place să testeze, să se distreze, să îşi demonstreze… doar ei ştiu ce anume. Aşadar, e posibil să îţi servească un clasic: „nu eşti tu, ci eu“, pentru că exact aşa stau lucrurile. El, el este cel care e de vină, el este acela care vrea alt gen de viaţă sau alt tip de relaţii. Nu te necăji – despărţirea de el îţi va aduce o nouă relaţie. Rămâi optimistă!

6 semne ca te insala

Mama lui îi controlează viaţa

Da, aceste cazuri sunt, din păcate, foarte des întâlnite. Inconştient, bărbaţii sunt foarte ataşaţi de cele care le-au dat viaţă. Chiar dacă aparent nu sunt prea apropiaţi sau nu-şi vorbesc cu zilele, fii sigură că pentru ei – oh, aceşti baby boys cu moace de adulţi! -, părerea mamei cântăreşte mai mult decât ne convine nouă. Nu e isteţ să te împotriveşti, ci să cooperezi cu „şefa“! În fine, tipul ia distanţă de tine taman când totul părea că e în regulă? Ţine cont şi de acest potenţial motiv – relaţia ta şubredă cu mama soacră. Fără să iroseşti timp să te amărăşti, treci peste şi începe căutările pentru următorul. Anii trec, iar singurătatea nu e o soluţie!

Text: Dana Ruxandra Panghe

 

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise