Nota 10 la purtare… in pat

By  | 

Poate o sa te mire, dar o mare parte dintre barbati habar n-au unde este clitorisul. Ei cred ca se afla undeva in profunzimea vaginului. De nestiinta lor se fac vinovate acele femei care au mimat intotdeauna orgasmul, dar si lipsa de comunicare in cuplu si “constructia” complexa a corpului feminin, cu micile-i butonase ascunse.

Totusi, uneori si cei care cunosc localizarea centrului placerii, desi lucreaza de zor in “zona zero”, pot da gres. Atunci cand observa ca esti aproape de punctul culminant, partenerul se infierbanta asa de tare, incat schimba ritmul atingerilor, isi pierde rabdarea ori incearca o miscare nepotrivita. Daca si iubitul tau este ceea ce numim un “acliterat”, nu-l eticheta cu una-cu doua drept o cauza pierduta. Mai bine aseaza-l in pat si instruieste-l in ale orgasmului.

Ajusteaza-i atingerile

In timpul preludiului, dirijeaza-i degetele catre clitoris si arata-i cum sa-l stimuleze, cu ritmul si fermitatea pe care o preferi. Barbatii sunt orientati catre rezultat: isi imagineaza ca orgasmul tau este cu atat mai exploziv, cu cat miscarile sunt mai rapide si mai puternice. Incearca sa apesi de cateva ori clitorisul cu degetul lui, apoi descrie cercuri mici in fiecare directie, ca sa exciti toate terminatiile nervoase din zona.

  • PONT: Asezati-va pe o parte, fata in fata. Apuca-i penisul si, cu ajutorul varfului, arata-i cum sa-ti activeze punctul cel mai fierbinte (adauga, in prealabil, si cateva picaturi de lubrifiant pe baza de apa).

Preda-i arta cunnilingus-ului

La examenul oral, multi tipi cred ca-i de bine daca aplica aceeasi tehnica in mod continuu. Ceea ce nu stiu e ca, dupa o perioada, nervii din zona amortesc si pentru inviorare e necesara putina variatie.

  • PONT: Roaga-l sa-ti ia clitorisul intre buze (evitand contactul cu dintii!), si, alternativ, sa-l tachineze cu limba si sa-l suga, in timp ce tu impingi pelvisul catre gura lui ca sa ajustezi presiunea.

Preia fraiele

Odata ce te penetreaza, e mai simplu sa excluzi clitorisul din ecuatie, dat fiind ca din majoritatea pozitiilor sexuale e dificil de stimulat. Asta e unul din principalele motive pentru care femeile ajung la orgasm mult mai greu decat barbatii.

PONTURI:

  • Aseaza-te deasupra si cere-i sa-ti mangaie butonasul magic (degetul mare se descurca de minune, din unghiul asta).
  • In pozitia misionarului, apuca-i fesele si ghideaza-l astfel incat sa te patrunda incet si adanc, iar zona de interes sa se frece usor de osul lui pubian.
  • Cand faceti dragoste in stil “doggie”, spune-i sa te cuprinda cu o mana si sa-ti atate clitorisul cu doua degete.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *