Motivele reale pentru care barbatii vor sex anal

Bărbații par obsedați să încerce sexul anal, mai ales dacă partenera nu vrea. Oare de ce?

Se simte complet diferit de sexul vaginal. Dacă tu ai afla că partenerul tău are un al doilea penis pe care nu îl folosește niciodată pentru sex și care oferă senzații cu totul noi, nu ai dori să îl încerci?

Poate fi sexul anal periculos?

E ca pumpkin spice latte, dar pentru sex. Dacă pumpkin spice latte ar fi disponibil 24/7, nimeni nu ar mai fi interesat. Dar, pentru că nu poți primi asta oricând dorești, devine ceva special.

Este considerat tabu fără să fie ciudat. Sexul anal nu este ceva atât de neobișnuit, comparativ cu biciuirea de exemplu. Dar este, totuși, tabu. Este obraznic exact atât cât trebuie.

Sex anal: Cele mai bune pozitii pentru incepatori

Nu toată lumea a ajuns acolo, la fel ca pe muntele Everest. Vaginul este ca un club obișnuit, dar anusul este zona VIP. Nu contează cu câte persoane ai făcut sex, contează că ai făcut sex anal cu toate.

Este ca un simbol al unui status, precum consumul de caviar. Știi că persoanele bogate consumă caviar doar pentru că este scump, nu? Unele persoane nici măcar nu sunt atrase cu adevărat de sexul anal, dar vor să se poată lăuda că au făcut și asta.

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.