Motive științifice pentru care să faci sex zilnic

Hei, dacă oamenii de știință zic asta, trebuie s-o facem, nu?

Iată câteva motive foarte bune care te vor convinge să faci sex în fiecare zi:

Poate scăpa riscul de apariție a cancerului de prostată. Potrivit unui studiu publicat recent, bărbații care ejaculează mai des își reduc riscul de cancer cu 22%. Cercetătorii nu știu exact de ce, dar asta e mai puțin important.Poziții clasice de sex reinventate

Șansele să răcești sunt mai mici. Dacă faci sex cel puțin de două ori pe săpyămână, șansele să răcești sunt mai mici. Imaginează-ți cât de invincibilă vei fi dacă vei face sex zilnic!

Vei arăta mai tânără și vei avea mai multă încredere în tine. Potrivit unui studiu efectuat recent pe 3500 de europeni și americani (atât femei, cât și bărbați), persoanele care fac sex mai des arată mai tinere și se simt mai bine în pielea lor.

Te poate face mai fertilă. Ok, asta e o veste bună doar pentru cuplurile care încearcă să facă un copil, dar totuși… Se pare că dacă faci sex zilnic, sistemul imunitar este ajutat să se pregătească pentru o sarcină, deci șansele să faci un bebe sunt mai mari.

Exerciții pentru sex mai bun

Te scapă de stres. Știi cum uneori ești stresată aparent fără motiv? Sexul poate remedia situația! Funcționează la fel de bine și dacă te masturbezi, bineînțeles.

Tu cât de des faci sex? 🙂

 

*articol preluat de pe Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise