Motive pentru care barbatii nu vor sex

Multe femei au impresia că bărbaţii au mereu chef de sex, aşa că se supără sau îşi fac griji dacă partenerul lor nu e dispus să le satisfacă. Dar adevărul este că ei nu sunt chiar atât de diferiţi de noi. 

Iată care sunt motivele principale pentru care un bărbat ar putea să nu aibă chef de sex.A avut o zi grea

Acesta este motivul principal pentru care bărbaţii nu vor să facă sex. Atunci când eşti stresat, nu te simţi destul de relaxat, deci nu ai chef de sex. Aşa cum şi tu ai zile în care ajungi acasă şi nu vrei decât să te arunci în pat şi să nu faci nimic, şi partenerul tău poate avea o zi grea. Încearcă să îl ajuţi să se relaxeze (dar fără a pune presiune pe el) şi în cel mai scurt timp va da hainele jos de pe tine.

Cum sa-ti recapeti apetitul sexual?

Abia s-a masturbat

Unele femei nu înţeleg ce rost are să te masturbezi atâta timp cât eşti într-o relaţie, dar realitatea e următoarea: atât bărbaţii, cât şi femeile care se află într-o relaţie se masturbează. Sigur, poate că sexul este mai plăcut, dar atunci când te masturbezi nu trebuie să îţi faci grijă că mai trebuie să satisfaci şi partenerul. În plus, poate să dureze cât de puţin ai chef. Iar după ce se masturbează, unii bărbaţi pur şi simplu nu mai au chef de sex.

Cat de des e normal sa te masturbezi?

Nu se simte sexy

Încă o dată: bărbaţii nu sunt atât de diferiţi de noi. Şi ei pot avea zile în care nu sunt mulţumiţi de corpul lor şi chiar nu au niciun chef să stea dezbrăcaţi în faţa ta.

Nu are încredere în prestaţia sa

Cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui tip în pat este să aibă probleme cu erecţia. Chiar dacă îl asiguri că totul e ok, nu poate trece peste momentul neplăcut. Unii bărbaţi ajung să evite să mai facă sex ca nu cumva să aibă din nou această problemă.

Ce ii taie iubitului pofta de sex?

S-a plictisit

Dacă relaţia voastră durează de mult timp, este posibil ca partenerul tău să se fi plictisit puţin. Nu de tine, ci de sex. Încercaţi să vă condimentaţi puţin viaţa sexuală şi totul va fi ok.

Data viitoare când iubitul tău nu are chef de sex, nu te gândi automat că nu se mai simte atras de tine sau că are o amantă. Uneori problema este mult mai simplă, şi, după cum vezi, nu este atât de gravă.

Etichete: hot
2 comentarii

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.