Momentul potrivit pentru sex în funcție de vârsta ta

Vrei să te bucuri de cele mai bune partide de sex? Iată în ce moment al zilei ar trebui să faci sex, în funcție de vârstă.

Odată cu vârsta, organismul nostru se schimbă, deci e de la sine înțeles că avem alte nevoi sau aceleași nevoi, dar în perioade diferite ale zilei. Chiar și sexul poate fi puțin diferit dacă nu are loc la ora cea mai potrivită.

De ce să te cuplezi cu prietenul cel mai bun

Deși cei mai mulți dintre noi facem sex atunci când ne vine cheful sau când putem, experții ne recomandă să ținem cont și de orele cele mai potrivite pentru vârsta noastră.

Astfel, momentul potrivit pentru sex în funcție de vârsta ta este:

Dacă ai 20+ ani, cele mai bune partide vor avea loc în jurul orei 15. La această vârstă, cel mai probabil ai chef de sex aproape oricând, însă aceasta este ora când ai mai multă energie, deci sexul va fi mai interesant.

Ești prea atașată de iubitul tău?

Dacă ai 30+ ani, cele mai bune pardite vor avea loc în jurul orelor 8-9. La această vârstă, e recomandat să ne trezim mai devreme decât înainte, iar sexul va fi mai pasional la primele ore ale zilei.

Dacă ai 40+ ani, cele mai bune partide vor avea loc în jurul orei 22. La această vârstă, cel mai bine este să faci sex seara, după ce te-ai odihnit și ești mai relaxată.

Tu când faci sex de obicei? Ți se pare ca cele mai bune partide au loc în orele menționate mai sus?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.