Moduri sexy de a-l seduce

In public

In timp ce dictati comanda chelnerului, atinge-i partea interioara a coapselor, urcind cu mina cit de mult poti, fara sa fii observata. Daca chiar ai curaj, „invadeaza-i” pantalonii, mingiindu-i pentru citeva secunde penisul. De-abia va astepta sa terminati cina!

Persoanele inghesuite in lift se uita de regula drept inainte, la nimic anume, asa ca profita de neatentia lor si atinge discret fundul iubitului tau. Sau iti poti lipi trupul de al lui, ca si cind l-ai stringe puternic in brate.

Daca va aflati amindoi la aceeasi petrecere, dar luati parte la discutii separate, prinde un moment prielnic si trimite-i un SMS „scandalos”. Poti sa-i spui direct ce-o sa-i faci mai tirziu, acasa sau poti aborda varianta mai amuzanta: „Frumos tricou – insa ar arata mai bine pe covor!”.

In perimetrul casei

Ia-l prin surprindere si intreaba-te cu voce tare: „Hm, cum ar fi s-o facem in locul asta?”, referindu-te la bratul canapelei din living-room. Apoi prefa-te ca schimbi subiectul si ca a fost doar o idee-fulger pe care ai avut-o, dar fii sigura ca i-ai stirnit cheful deja.

Barbatii reactioneaza la stimuli vizuali, asa ca o invitatie non-verbala la sex ar putea avea efectul scontat. Provoaca-l aplecindu-te in fata lui cind porti fusta scurta sau usuca-ti parul cu foehnul, imbracata doar in lenjerie. Comporta-te ca si cind nu i-ai observat privirile atintite spre tine – se va simti si mai incitat.

Cind ii vin amici in vizita, striga-l din alta camera sa te ajute cu ceva. De fapt, intimpina-l cu un sarut pasional si maseaza-i cu mina „pachetul” de jos. Netezeste-i hainele, ca sa-l feresti de banuieli si trimite-l inapoi la prieteni. Va fi nerabdator sa ramineti singuri.

In pat

In timp ce lucrurile… evolueaza in asternuturi, lasa-ti o piesa de lenjerie intima pe tine. De exemplu, pastreaza slipul, iar cind e gata sa te penetreze, doar da-ti-i intr-o parte – ii va placea la nebunie gestul si faptul ca nu totul se afla la… vederea lui.

Apropie-te usor spre… sudul trupului sau, incepind insa cu sarutari umede pe piept si coborind spre abdomenul sau. Mingiie-l cu degetele de sus in jos, de-a lungul partii interioare a coapselor, sincronizind miscarea cu sarutari fierbinti. Cind vezi ca nu mai rezista, treci in sfirsit la sex oral.

Daca stai deasupra in timp ce faceti dragoste, opreste-te si propune-i alta pozitie, in timp ce te lasi in jos pe corpul lui si te retragi inspre marginea patului. Lasa-l sa-si dea seama singur ce intentii ai.

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.