Moduri dragute de a-l rasfata

By  | 

Atunci când iubitul tău este stresat, amândoi aveți de pierdut. Dar nici o grijă – gesturile tandre pe care ți le recomană COSMO îl vor răsfăța la culme, iar tu va trebui să te obișnuiești cu noul statut de iubită de nota 10 plus. Iată câteva moduri dragute de a-l rasfata pe tip!

O masa delicioasa

Atunci când ești „dărâmată” de oboseală, probabil că-ți dorești să te mulezi pe canapea cu o cutie de bomboane de ciocolată sau cu un castron de floricele de porumb (sau cu ambele). Bărbații… nu sunt așa; ei preferă mesele copioase cu „friptane” grase, deși nici măcar nu-și conștientizează preferințele. Așadar, cade în sarcina ta să-i prepari ceva care să-i fie pe plac. Și cu cât mai simplu, cu atât mai bine. Mâncărurile clasice, precum supa de pui, friptura la grătar și piure de cartofi… îi merg la inimă și, în plus, sunt și ușor de pregătit. Modul de prezentare nu trebuie să fie demn de „poză”. Nici măcar nu trebuie să te chinui să așezi masa. Pune totul pe măsuța de cafea, astfel încât să elimini senzația de efort sau ideea că ar fi vreo ocazie specială.

Scurteaza-i lista cu indatoriri casnice

Nimănui nu-i place să calce cămăși, să spele sau să facă șmotru prin baie, iar dacă tu faci asta în locul lui într-un moment în care el e stresat, îți va fi veșnic recunoscător – mai ales dacă toate sarcinile care-l apasă îi induc o stare și mai pronunțată de stres. Dacă îi preiei o parte din sarcinile cotidiene, pentru el va fi ca și cum i-ai lua – nu o piatră – ci un mare bolovan de pe inimă. Pe de altă parte, el va înțelege cât de mult investești pentru a-i face viața mai ușoară.

Sexpecial pentru el

Dacă există un lucru care să relaxeze garantat un bărbat, acela este sexul nebun. Din păcate, el este uneori atât de preocupat să te satisfacă pe tine, încât se stresează și mai tare. Evident, ție nu-ți displace deloc să-l vezi cât de tare își dă silința, însă categoric și lui i-ar plăcea să fie el cel căruia i se face pe plac. Așa că spune-i: „Dat fiind că tu ești conducătorul în pat de obicei, trebuie să fii tare extenuat. Lasă-mă pe mine să conduc în seara asta!”. Nu numai că imaginația lui va pleca la plimbare, însă îi vei gâdila puțin orgoliul. Și ca să-l dai pe spate definitiv, ce-ar fi să-i oferi, în loc de contactul clasic, o partidă exclusiv… orală.

Distracție… spumoasa

Că tot vorbeam de duș… atunci când miroase a creier încins, iar mușchii sunt încordați, cea mai bună soluție e să te lași plouat sub duș sau să faci o baie relaxantă. Și e și mai plăcut dacă nu te afli singur în baie. Apa are proprietăți relaxante și terapeutice, iar dacă mai intri și tu în ecuație, totul se transformă într-o experiență senzuală. Se va simți răsfățat și va intra imediat în joc dacă-i pregătești baia, asigurându-te că apa e suficient de caldă și asezonatã cu uleiuri aromatice de baie. Ca să nu mai spunem că tu te vei afla acolo în toată goliciunea ta. Cu siguranță va uita de toate problemele, chit că a avut o zi de coșmar.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *