Mituri despre sexul anal

De regulă, bărbaţii sunt cei care îşi doresc să practice sexul anal cu partenera, în timp ce ea este, din diferite motive, reticentă. De cele mai multe ori, totuşi, ne temem de sexul anal fără să avem motive bine întemeiate. Din această cauză, ţi-am pregătit o listă cu câteva mituri legate de această practică sexuală.

Dar să pornim cu începutul. De ce îşi doresc bărbaţii de fapt sex anal? Multe femei consideră că nu există niciun motiv pentru care un bărbat şi-ar dori să facă sex anal în afară de cazul în care ar fi homosexual şi nu este încă pregătit să recunoască că îşi doreşte să întreţină relaţii sexuale cu un alt bărbat.

Bineînţeles, acest lucru este total eronat! În primul rând, ai fi surprinsă să afli că doar 50-60% dintre cuplurile homosexuale au încercat sexul anal, în timp ce în jur de 30-40% dintre femeile heterosexuale au fost de acord să încerce cel puţin o dată.

Cele mai comune motive pentru care un bărbat îşi doreşte de fapt sex anal este faptul că e mai puţin practicat, astfel încât devine la fel de incitant precum fructul interzis, îi dovedeşti câtă încredere ai în el şi, mai presus de toate, penetrarea anală este foarte diferită de cea vaginală, această zonă fiind mult mai strâmtă, deci îi oferă o stimulare cu totul specială.

De ce nu îşi doresc femeile să încerce sexul anal? Iată câteva mituri:

Este dureros

Într-adevăr, sexul anal poate fi dureros, însă aceasta nu este deloc o regulă. În primul rând, ideea trebuie să te incite şi pe tine, să nu o faci doar de dragul lui; trebuie să te simţi cât mai mult în largul tău şi să ai încredere în partener. De asemenea, acesta trebuie să fie gentil şi să aibă răbdare cu tine, comunicarea fiind foarte importantă. În plus, nu uita de lubrifiant! Anusul nu se lubrifiază singur, spre deosebire de vagin, astfel încât e nevoie de puţin ajutor în acest sens.

Este murdar, la propriu

Sexul anal nu este atât de murdar cum s-ar crede. Deşi nu este neapărat nevoie să faci o clismă înainte, este recomandat ca actul sexual să aibă loc la ceva timp după ce ţi-ai făcut nevoile. De asemenea, este foarte important să foloseşti prezervativ care trebuie neapărat schimbat dacă se trece la penetrarea vaginală.

Partenerul nu te va mai respecta după

Respectul partenerului faţă de tine nu are nicio legătură cu sexul anal. Singurul lucru care s-ar putea schimba ar fi pozitiv, şi anume se va simţi mai apropiat de tine din punct de vedere emoţional, din moment ce l-ai lăsat să îşi îndeplinească această fantezie.

Doar lui îi va face plăcere

Bineînţeles, nici acest lucru nu este adevărat. Dacă singurul motiv pentru care accepţi să faci sex anal este să îi faci lui pe plac, într-adevăr, nu îţi va face plăcere, însă dacă şi pe tine te atrage ideea şi te simţi comfortabil făcând asta, vei fi surprinsă să descoperi că şi ţie îţi poate face plăcere.

Tu ce părere ai despre sexul anal? Ai încercat vreodată?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.