Mituri despre ce cred barbatii despre femei

Acest subiect credem că nu are de fapt un început clar, dar cu siguranţă nu are un sfârşit ferm.

Subiectul femei-bărbaţi, cupluri-fericire, căsătorie-eşec sunt atât de dezbătute, încât ai senzaţia uneori dacă se mai poate spune ceva nou legat de aceste lucruri. Dar COSMO crede că da, întotdeauna mai poţi găsi noi abordări cu care să dai startul unei discuţii degajate în cercul de prieteni sau cu fetele la o cafea. Oare despre ce mituri legat de ce cred bărbaţii despre femei vorbim aici?

Suntem nehotarate

Ok, ăsta poate nu e chiar un mit. Femeile au acest stil de a nu se hotărî sau mai degrabă, de a se răzgândi destul de repede. Bărbaţii nu sunt genul care să despice firul în patru şi nici care să petreacă prea mult timp cântărind o situaţie, în căutarea unui verdict. Iar când ne asistă pe noi că petrecem două ore pe ceas pentru a ne hotărî dacă jeanşii evazaţi merită sau nu un loc în garderoba noastră, o iau parcă razna… 1-0 pentru ei, de data aceasta.

Suntem rasfatate

Ok, chestia asta stă parcă în ADN-ul nostru şi ne place să abuzăm de acest lucru. Iar dacă nu ne alintă ei, partenerii noştri, atunci cine? Uneori însă, dacă ne întrecem cu gluma şi îi luăm de buni în orice acţiune, e posibil să se enerveze şi să işte o ceartă, dar tot noi îi calmăm până la urmă, nu-i aşa?

Suntem suparacioase

Nicidecum. Fiecare cu orgoliul său, mai ales că după o vârstă (de obicei pragul de 30 de ani e decisiv), învăţăm să lăsăm mândria deoparte şi să fim mai înţelepte. Cheia în acest caz – discutând deci despre cât de uşor ne supărăm noi, femeile – este să comunicăm corect. Spune-i întotdeauna ce te apasă, reacţionează ferm, dar calm atunci când nu eşti de acord cu ceva, caută soluţii, propune rezolvări alături de el şi nu lăsa frustrările să te copleşească.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.