Mici trucuri de dat pe spate

Poți folosi aceste trucuri simple atunci când abia ai cunoscut un tip, dar și dacă te afli deja într-o relație și vrei să o condimentezi puțin. Iată despre ce e vorba:

Ține-l pe jar

Sugerează-i latura ta „obraznică”, dar lasă-l să se întrebe ce ai de gând să faci. Funcționează cel mai bine atunci când vorbiți prin sms, dacă faci asta față în față ar putea crede că îți bați joc de el.Fii sceptică

Bărbații adoră să le demonstreze celorlalți că se înșeala. Fă-l să-și dorească să te impresioneze, aruncându-i ca din întâmplare ca n-ai întâlnit niciodată un tip care să te surprindă cu adevărat. Va face orice pentru a fi el primul.

Șoapte excitante

Apleacă-te către el și șoptește-i „Mmm, ce bine miroși în seara asta”. La prima vedere, este doar un compliment nevinovat, dar nu fii surprinsă dacă veți ajunge curând în dormitor.

Atingeri delicate

Când simți că atmosfera s-a mai destins, verifică-i ceasul, ca să vezi cât este ora, și folosește-te de ocazie pentru a-i mângâia pielea fină de la încheietura mâinii. O altă idee ar fi să îl mângâi pe genunchi atunci când vă uitați la un film împreună.

Tu ce alte trucuri verificate ai mai adăuga pe această listă?

 

Citește și: Ce gen de iubiți ai la 20 de ani? 

Citește și: Pui bărbații pe fugă? 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.