„Mi-e teama sa vorbesc cu partenerul despre fanteziile sexuale”

Sexul nu mai este demult considerat un subiect tabu, iar comunicarea dintre parteneri este foarte importantă într-o relație. Cu toate acestea, multe femei se rușinează să vorbească cu partenerul despre fanteziile sexuale.

Să ai fantezii sexuale este ceva absolut normal; cel mai probabil, nu există nicio persoană care să nu aibă. Deci, te ce uneori ne e teamă să vorbim cu partenerul despre asta? Te-ai putea gândi că fantezia ta este ceva rușinos, ceva ce ai vrea să încerci, dar care l-ar face pe partenerul tău să își schimbe părerea despre tine.Care sunt cele mai comune fantezii sexuale?

Pentru început, află că există tot felul de fantezii sexuale, unele foarte comune, în timp ce altele pot fi considerate de-a dreptul ciudate. Însă chiar dacă fantezia ta este din cale afară de ciudată, asta nu te face o persoană rea – este pur și simplu o idee care te excită.

Într-o relație sănătoasă, încrederea între parteneri este foarte importantă. Iubitul sau soțul ar trebui să te accepte cu bune și cu rele, deci de ce și-ar schimba părerea despre tine din cauza unei simple fantezii?

Fantezii sexuale: la ce visează femeile în secret

Găsește un moment potrivit pentru a discuta despre fantezia ta: când vorbiți despre relația voastră sau despre sex, de exemplu. Poți testa apele înainte de a-i spune despre ce e vorba. Deschide subiectul fanteziilor sexuale și vezi cum evoluează. Întreabă-l și pe el dacă ar vrea să încercați ceva anume sau dacă are, pur și simplu, o fantezie la care se gândește atunci când se masturbează.

Nu este obligatoriu ca fanteziile să devină realitate, dar te vei simți mai liberă și mai apropiată de partnerul tău dacă veți discuta despre asta. În plus, cine știe? Poate că și el are aceeași fantezie ca a ta, însă și lui îi era teamă să facă primul pas.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.