Mi-am cerut iubitul în căsătorie!

Cinci femei vorbesc despre motivele care le-au convins să își ceară iubitul în căsătorie și cum a decurs momentul.

Multe femei așteaptă ca partenerul să le ceară în căsătorie, însă nimic nu ne oprește să facem noi acest pas. Din fericire, vremurile s-au schimbat și din ce în ce mai multe femei au curajul de a-și cere iubitul în loc să fie supărate că acesta nu face nimic.„Eram împreună de 3 ani. Știam că îl iubesc și că vreau să fac asta. Am fost așa nervoasă când i-am cerut tatălui său binecuvântarea, dar a fost foarte fericit – la fel și mama sa. A fost foarte stresant să pregătesc momentul. M-am pus într-un genunchi și i-am zis că vreau să-mi petrec tot restul vieții cu el. A râs și a spus „desigur”. Ne-am îmbrățișat, am făcut poze, iar tot restul zilei s-a uitat la mine zâmbind.”

„Am decis să fac eu cererea pentru că mai vorbisem de căsătorie, dar el nu părea că va pune marea întrebare. În plus, mi se pare prea tradițional să aștepți bărbatul să facă asta. I-am cumpărat un inel și am pregătit niște bilețele-puzzle. La final, ar fi trebuit ca bilețelele să scrie „Vrei să te căsătorești cu mine?”. Am mers pe plajă, la un picnic și voiam să o fac acolo… dar m-a întrebat el înainte! Am ales exact aceeași seară fără să știm!”

„Era dimineața de Crăciun și l-am întrebat când i-am dat cadoul. Părinții lui nu au fost prea încântați, pentru că voiau ca el să se căsătorească cu altă tipă, mai „potrivită pentru el”, dar am reușit să depășim acest obstacol. Nu a fost simplu, nu e ca în filme când spui părinților să se ducă naibii pentru că e viața ta. A fost dificil, dar acum totul e ok, iar părinții lui sunt foarte mulțumiți de mine.”

„Tocmai fusesem la o nuntă unde ea îl ceruse pe el. Mi-a plăcut mult ideea și chiar voiam să mă mărit anul acela. M-am gândit că vom avea nevoie de multe pregătiri și că trebuie să îl întreb chiar atunci. A acceptat, dar a vrut să mă ceară și el „oficial” – ține la tradiții. Deci, tehnic, amândoi am făcut cererea, dar eu am fost prima.”

„Eu sunt cu 6 ani mai mare decât el și simțeam că e momentul să mă căsătoresc. I-am spus: „Vreau să mă căsătoresc. Vrei să te căsătorești cu mine?” și a spus „da”. După câteva luni am cumpărat inelul de logodnă, apoi ne-am căsătorit. Simplu!”

 

*articol preluat din RedBook (autor: Lisa Fogarty)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.