Manual de sexting

Uită de Snapchat; viața reală e muuult mai incitantă. Exclusiv pentru COSMO, Drew Grant, jurnalistă și “sextpert” de renume în New York,  îți dezvăluie cum să „coci” preludiul via sexting.

Eternul iubit al prietenei mele, adică tipul cu care se tot cuplează și de care se tot desparte constant de câțiva ani încoace, tocmai îi trimisese unul dintre mesajele acelea banale de tipul „Hei, baby, ce-ai pe tine?”, pe What’s App. După ce am convins-o să mă lase să mă dau în stambă cum poftesc, am decis să-l pun cu botul pe labe pe individul ăsta – și nu oricum, ci folosindu-mă de propriile lui arme. Zis și făcut, pe post de glumă, și având-o pe prietena mea lângă mine în timpul ăsta, am început un joc de sexxting.

„Păi, port codițe împletite și nimic altceva”, am răspuns eu în locul ei. „Și? Ce-ai de gând să faci în cazul ăsta?” Am petrecut mai bine de o oră jucându-ne și ațâțându-ne reciproc ca într-o emisiune X-Factor interzisă minorilor. „OK, acum te trage de păr în timp ce te ia pe la spate”, i-am citat eu de pe telefonul ei. „Crezi că ar trebui să scriem „Ah, nu te opri” sau „Ce te-aș mai întoarce și eu invers să-ți aplic o bătăiță, cowboy!” Poate chicoteam noi amuzate, dar adevărul este că situația ni se părea amândurora foarte sexy. OK, era extrem de sexy. Mai târziu în seara respectivă, el a sunat-o de peste mări și țări pentru prima data în luni de zile și s-au dedat unor stimulări verbale pe care nu ți le poți imagina fără să roșești… sau să poftești, depinde de caz.

De ce sextingul iti face bine

Această experiență a lansat ceea acum este un al doilea job în toată regula, transformându-mă într-un Cyrano de Bergerac al erei tehnologice moderne. A-mi ajuta prietenii, cunoștințele și, uneori, chiar oamenii necunoscuți să scape de inhibiții și să se împace cu sexualitatea lor a devenit pentru mine un fel de misiune în viață. Cum se întâmplă de obicei în cazurile astea, eu am o relație stabilă cu un bărbat extraordinar, dar care nu crede în „texting” ca mijloc de exprimare a sentimentelor de orice fel (vedeți, el funcționează mai mult pe modul analog, așa că faptele noastre rușinoase se inițiază de obicei prin semnale cu fum sau scrisori trimise prin porumbei călători). Dar asta nu înseamnă că „darul” meu ar trebui lăsat să se irosească. Este de datoria mea să-l folosesc cum se cuvine!

Am „antrenat” zeci de Don Juani (și Juanite) de succes – de la redactori șefi de reviste și copii minune ai finanțelor, la avocați și actori celebri – și am descoperit că există o legătură directă între a avea „super-modjo” în viața reală și a-ți lipsi cu desăvârșire „talentul” în sfera digitală. Când le spun oamenilor că sunt „sextpert”, majoritatea presupun că mă refer la arta de a expedia selfie-uri în pielea goală și fotografii autodistructive pe Snapchat. Dar deși sexting-ul poate presupune și trimiterea de poze, acestea nu sunt neapărat necesare (ba chiar sunt contraindicate, din motive de siguranță personală). Desigur, știi foarte bine că bărbații sunt creaturi sensibile la stimulii vizuali, dar într-un studiu recent s-a descoperit că noi, femeile, suntem de două ori mai predispuse la a ne angrena în activități de sexting decât domnii bărbați. Așadar, dacă dorești să schimbi mesaje sexy cu un tip, cel mai bine ar fi să iei chiar tu taurul de coarne. Trucul este să dai de înțeles că ai vrea un preludiu virtual, dar, în același timp, să-ți construiești mesajele suficient de ambiguu cât să te poți, la o adică, pretinde incapabilă de intenții impure. Iată cum.

Pictează cu ajutorul cuvintelor

Deci ai sesizat, din atitudinea lui, că nu mai poate după tine. Și acum? Sfatul meu este să nu îi trimiți poze „nude”. Dacă i s-a întâmplat Rihannei sau lui Scarlett Johansson, ți se poate întâmpla și ție. În plus, „pornografia ca metodă de răzbunare” este o mare problemă în zilele noastre și clar nu-ți dorești ca vreun individ frustrat din te miri ce motiv să-ți posteze fotografiile de boudoir pe internet. Dacă vă întâlniți deja de ceva vreme, o fotografie mai deocheată poate fi trimisă ca memento. Dar pentru un partener nou, doar gândul că ar putea face sex cu tine ar trebui să fie suficient de stimulant. Dacă el insistă, totuși, să îi trimiți poze, încearcă să-i pictezi o imagine incitantă prin cuvinte.

Cele 5 reguli ale sextingului

EL: Ești goală? Poză, te ROOG!

TU: Ți-aș trimite, crede-mă, dacă asta nu mi-ar ruina șansele de a mai ajunge vreodată în Parlament. De asemenea, tocmai mi-am scăpat mobilul în cada plină cu spumă în care mă bag și eu chiar acum. Nu aveam de gând să ud display-ul, dar ce să facem…

(Notă: Folosirea cuvântului „ud” în acest context ar trebui să-l pună pe jar. Dacă nu se întâmplă asta, s-ar putea să fie lipsit de imaginație…)

Renunță la emoji-uirile copilăroase

Sunt deja destule semnale de descifrat atunci când încerci să exprimi emoții prin mesaje text – de ce să complici și mai mult comunicarea folosind, în plus, tot felul de fețișoare animate? Tuturor ne-ar fi greu să ne înfierbântăm la vederea unui panda care fac cu ochiul sau a unor inimioare rozalii și pâlpâitoare. În cel mai bun caz: crede că o interpretezi pe Shoshanna din serialul Girls. În cel mai rau caz? Îi amintești de verișoara lui dintr-a-VI-a. Așa că lasă prostiile și menține conversația în sfera de interes a adulților. Dacă totuși te trezești inundându-i ecranul cu „emoticoane” colorate, iată cum îți revii:

EL: Știu să fac masaje minunate 😉

TU: 🙂 😉 😛

TU: Scuză-mă, m-a luat pe sus semnul tău de punctuație.

Lasă-ți imaginația să zburde

Am descoperit că trucul ăla vechi prin care scăpai de trac înainte de un examen oral funcționează și mai bine atunci când faci sexting: pur și simplu îmi imaginez interlocutorul în chiloți. Adică, loc de tipul acela drăguț care ți-a cerut numărul de telefon în club, tu poți să-ți imaginezi că schimbi mesaje sexy cu Ryan Gosling din Drive. Sau cu politicosul domn Darcy. Sau cu năbădăiosul Damon din Jurnalele Vampirilor. (Oricine te inspiră mai tare). Partea amuzantă a sexting-ului este să ai o atitudine agresivă, nu pasivă, așa că nu-ți face probleme în legătură cu ce impresie îi vei face tipului „de treabă”. Crede-mă, chiar și cei mai cuminți băieți apreciază un dram de îndrăzneală. Ai nevoie să pornești de undeva? Leagă-te de o glumă de-a voastră, cum ar fi de cât de obsedați sunteți amândoi de serialul Urzeala Tronurilor. Joacă-ți rolul cu încredere. Va pricepe toate aluziile.

EL: Sunt sigur că arăți atăt de bine goală…

TU: Arăt și mai bine într-o robă albă, înconjurată fiind de dragonii mei credincioși.

EL: Cum? Te uiți la UT?! Vrei să te măriți cu mine?

TU: Dracarys!

Definește ce vrei să obții cu sexting-ul

Odată, am petrecut câteva ore la o petrecere ajutând un actor de televiziune să seducă prin telefon o femeie cu care de-abia se cuplase. Mesajele lor deveniseră din ce în ce mai incitate și explicite, dar se făcuse deja ora 3 dimineața și ei nu dădeau semne că au de gând să se potolească. Desigur, pe la ora 4, această doamnă trăia cu impresia greșită că tipul își dorea să o revadă la el în apartament, chiar în dimineața respectivă. Dar el era deja mult prea obosit că să mai mute hârjoneala în viața reală. Să iasă cu fața curată din acea situație penibilă, n-a fost deloc lucru ușor.

EA: Pot să fiu la tine acasă în 20 de minute.

EL: Ăăă, de fapt, chiar trebuie să mă trezesc devreme dimineață. Nu vrei, mai bine, să o lăsăm pe weekendul viitor?

EA: Uf, nu pot; trebuie să plec din oraș fiindcă e ziua bunicii mele.

El: 🙁

Ea s-a simțit respinsă și neglijată și nu l-a mai căutat niciodată. Morala? Nu începe iniția dansul seducției digitale fără să știi unde vrei să ajungi cu toate astea. Vrei să vă vedeți chiar în seara respectivă? Sau cauți doar un partener de discuții hot? Oricum, este bine să-ți fie clar de la început ce-ți dorești să obții de la această experiență, fiindcă astfel e mai ușor să stabilești anumite limite. Să încercăm din nou.

EL: Oau, chiar poți să-ți pui un picior după ceafă? Când pot să văd și eu minunea asta? Ești ocupată acum?

EA: De fapt, o să dureze ceva până îmi fac încălzirea, fiindcă asemenea poziții nu ies fără preludiu… Ce zici dacă îți arăt mâine? Îți arăt asta plus toate celelalte mișcări pe care le-am învățat când făceam practică la Cirque du Soleil…

OK, acum tu deții controlul și tu ai stabilit scenariul. Și dacă mi-am făcut treaba bine, degetele tale au înaintea lor o noapte de sexting memorabilă!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.