Manthropology – Ghidul tău în lumea bărbaţilor

Cum îţi alege cadoul

Care e strategia lui de a-ţi cumpăra cadoul perfect, indiferent de ocazie? Am întrebat câţiva comercianţi care au de-a face zilnic cu bărbaţi nehotărâţi — iată lucrurile amuzante pe care le-au văzut şi auzit.Documentare

Când ieşiţi la o întâlnire, te va mirosi astfel încât să înregistreze ce parfum porţi şi se va uita şi la geanta pe care o ţii pe umăr. S-ar putea chiar să arunce o privire în dulapul tău atunci când vine în vizită.

Dileme la standul cu parfumuri

Vrea să-i fie arătate parfumuri care se aseamănă cu al tău („Miroase ca o prăjitură”) sau care aparţin măcar aceluiaşi brand. Dacă nu-i place niciunul dintre cele care îi sunt arătate, va cere pur şi simplu un parfum „dulce”.

Indicii la îndemâna genţii

Deşi greutatea şi mărimea genţii tale îl sperie („Ce naibii ai acolo?”), ştie că ai nevoie de ea. Probabil va căuta una exact la fel, dar pe altă culoare. Însă când va vedea preţul, va da înapoi.

Goana după diamante

Ştie că bijuteriile sunt o investiţie înţeleaptă — iar tu le meriţi din plin! După ce e întrebat de vânzător ce fel de metale preferi (argint, aur etc.), va petrece mai mult timp cântărind opţiunile pentru cercei decât cele pentru inele (temându-se de mesajul pe care îl va transmite).

Ultima încercare: haine de designer

Dacă nimic altceva nu funcţionează, va pleca să caute „ceva drăguţ”. Dacă se aventurează printre rafturi fără să ceară ajutor, cel mai probabil vei găsi în cutie o rochie insipidă sau o bluză banală — să sperăm că a nimerit mărimea.

Citeşte continuarea materialului în ediţia de februarie a revistei Cosmopolitan.

Traducere şi adaptare: Teodora Tîrcă

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.