Lucruri sexy de facut dupa sex

Plăcerea nu se încheie odată cu orgasmul. Iată cum să menții cheful de… joacă până dimineață.

E simplu: sexul e ceva grozav, nu? Așa că nu-i reduce frecvența! Mai mult, majoritatea persoanelor gândesc că după gemetele de final nu mai urmează nimic. Iată câteva metode prin care să transformi clipele ce urmează orgasmului într-unele de beatitudine – pentru amândoi!

IMEDIAT DUPĂ

  • Imediat după marele O, nu-l lăsa să iasă din tine și cuprinde-i trupul cu picioarele tale. Apoi mângâie-i abdomenul în sus și-n jos cu mâinile tale – acea zonă e foarte sensibilă la atingere, iar bărbaților le place să fie alintați. Păstrând o poziție intimă și apropiată cu iubitul, veți trece împreună spre starea calmă ce urmează punctului culminant.
  • Majoritatea tiplor vor să se culce după o partidă. Dejoacă-i planurile atrăgându-l sub duș. Jetul de apă caldă vă menține corpul înfierbântat, exact așa cum îl aveați în timpul sexului. Șansele ca el să-ți refuze această ofertă sunt slabe, așa că fă-l să uite de dormit!
  • După „acțiune”, toate simțurile sunt intensificate puternic. Jucați-vă cu cel al auzului – propunerea nu implică mult efort și poate avea un efect extrem de benefic. Ține-ți iPod-ul conectat la boxe și creează un playlist cu piese lente. Artiștii vizați? Alicia Keys, Estelle, Usher.

De ce trebuie sa urinez dupa sex

O ORĂ MAI TÂRZIU

  • Împărțiți amândoi ceva ușor de mâncat, pentru a vă recăpăta energia dacă vreți să vă lansați și-n runda a doua. Ai grijă să ai în frigider provizii de fructe bune de savurat dintr-o îmbucătură – căpșuni, cireșe, struguri, dar și ceva ciocolată amăruie. Hrăniți-vă reciproc și presați-le pe buze unul altuia înainte de a le introduce în gură – o mulțime de terminații nervoase vor fi instant întărâtate!
  • Masați-vă pe rând… posterioarele. De ce merită fesele alintate? Păi mușchii de acolo sunt puși în mișcare pe durata sexului, așa că-și merită pauza. Începe prin a apăsa din partea de jos înspre spinare, și masează constant. Apoi invită-l să te imite!
  • Destindeți-vă la unison. La o oră după sex, corpul tău s-a calmat și poate că e cazul să te odihnești. Păstrați contactul piele pe piele și propune-i să stați pe-o parte, iar el să te țină în brațe de la spate – poziția induce un dulce somn.

Minciuni pe care le spunem dupa sex

A DOUA ZI

  • Leneviți între cearșafuri și giugiuliți-vă pe îndelete, dar nu mergeți până la capăt. Pe drumul spre casa lui sau către job, va fi sigur cu gândul la noaptea ce-a trecut. Acoperă-l cu sărutări și promite-i o continuare cât de curând…
  • Dezbrăcați-vă… la loc și beți cafeaua în pat. Orice activitate pe care o puteți întreprinde și-n pat, „redirecționează” totul înspre culmi pasionale. Imaginea trupurilor voastre goale vă va stârni imaginația și cine știe la ce dați iarăși startul…
  • Odată ajunși la serviciu, trimite-i mesaje provocatoare. Scrie-i despre partea ta favorită din partida de noaptea trecută și întreabă-l ce i-a plăcut lui cel mai mult. Apoi fă aluzie la ce ți-ar plăcea să faceți data viitoare… ideea e s-o provoci cât mai rapid.

Decodeaza-i comportamentul dupa sex

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.