Lucruri pe care sa nu le spui niciodata partenerului

Dacă vrei să ai o relație bună cu iubitul tău, evită să îi spui vreodată aceste lucruri!

Chiar dacă nu avem intenții rele, uneori nu ne exprimăm prea bine, iar iubitul nostru poate fi deranjat de un lucru aparent banal pentru noi.Iată 5 lucruri pe care nu ar trebui să i le spui niciodată partenerului:

„Tu mereu faci….” sau „Tu niciodată…”
Știi și tu că nu e adevărat, așa că de ce mai generalizezi? Încearcă să înculcești puțin lucrurile atunci când îl critici.

Lucruri banale care îți îmbunătățesc relația

„Hai, relaxează-te!”
Ce poate fi mai enervant atunci când ești nervos decât să îți spună cineva să te relaxezi? Ar vrea și el să fie relaxat, nu e de parcă o face intenționat. Mai bine fă ceva pentru a-l ajuta să se relaxeze, lasă-i puțin spațiu sau masează-i umerii.

„Te urăsc!”
Ai putea spune asta atunci când ești supărată, chiar dacă nu simți altceva. Pentru tine poate părea ceva banal, „oricum știe că nu sunt serioasă când zic asta”, dar el o poate lua de bună.

Cum construiești o relație solidă

„Dacă m-ai iubi cu adevărat…”
Oprește-te chiar acum! Șantajul emoțional nu e niciodată ok! Dacă vrei ceva de la partenerul tău, găsește altă modalitate de a i-o spune!

„Te porți la fel ca tata/ca fostul meu”
Nu are rost să îți compari iubitul cu altcineva. În acest fel, îl jignești și îl faci să sufere, mai ales dacă știe că este vorba de o persoană care te-a rănit. Dacă te deranjează ceva la el, încearcă să îi explici cum te-a făcut să te simți fără a-l compara cu cineva.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise