Lucruri pe care barbatii vor sa le stii: Partea a II a

Continuăm lista lucrurilor esențiale și, pe alocuri, amuzante pe care barbatii chiar și-ar dori să le știi despre ei!

26 Orice bărbat are pe MP3 player o melodie specific feminină pe care o ascultă de multe ori – de exemplu, Hollaback Girl a lui Gwen Stefani. Unii recunosc, dar cei mai mulţi vor susţine că habar n-au cum a ajuns acolo dacă îi iei la întrebări.27 Sexul e mult mai intens dacă eşti suficient de curajoasă să-l priveşti în ochi când o faceţi, dar numai pentru câteva momente. Dar dacă te holbezi continuu la el, o să se sperie rău de tot.

28 Ştie că fetele râgâie şi dau vânturi uneori. Dar dacă ei sunt martori, e de un catralion de ori mai dizgraţios decât dacă o fac ei şi asistăm noi. Pe bune!?

29 Dacă îl pui să-ţi care poşeta în public, poate că ţie ţi-e uşor, dar el se simte ca şi cum ar purta fustă: efeminat. Iar dacă îl obligi s-o care tot timpul, va riposta.

30 Dacă-şi doreşte să te văd îmbrăcată în majoretă nu înseamnă că este pedofil. Încearcă doar să aibă parte de acea viaţă sexuală pe care n-a avut-o în liceu.

31 În ceea ce priveşte garderoba lui: el alege haine în care se simte bine mai degrabă decât pe cele în care arată bine. Dacă vrei să se îmbrace cool, găseşte-i tu ceva la modă în care să se simtă confortabil şi-o să poarte obiectul tot timpul.

32 Nu e o idee bună să-i răstălmăceşti fiecare cuvânt atunci când vă certaţi. Tu probabil că-ţi alegi cuvintele cu grijă pentru că ai fost supărată atâtea zile şi ai avut răgaz să-ţi planifici discursul. Îl vei prinde cu garda jos. E ca şi cum ar fi nevoit să treacă un examen oral pentru care n-a avut vreme să studieze.

33 Este excitant atunci când eşti furioasă şi pomeneşti de dragoste – câtă vreme nu te referi la el. Văzându-ţi latura agresivă, se simte conectat cu tine şi atunci devine chiar sensibil.

34 Păr tuns scurt. Muşchi pe antebraţ. Stabilitate pe picioare. Unele femei nu se simt bine cu aceste atribute, dar lui îi amintesc de un trup masculin. Dacă le vede la o femeie, îl excită.

35 Întreabă-l cu câte femei s-a culcat şi-ţi va spune un număr mic dacă te place sau un număr exagerat dacă este doar amator de o aventură.

36 Toţi bărbaţii se masturbează şi majoritatea au făcut-o o dată la două zile de îndată ce-au învăţat să-şi manevreze dotările.

37 Este perfect de acord să porţi haine decoltate atunci când vă vedeţi cu prietenii lui. Descoperă-te suficient încât să te dorească, dar nu într-atât încât să-şi închipuie că te pot şi avea.

38 Este atât de obsedat de corpul tău, încât nu-ţi poate citi limbajul trupului în pat. Aşa că va trebui să vorbeşti – în special dacă nu-ţi place ce se întâmplă.

39 N-o să reuşească niciodată să fie un băiat rău, dar nu-i mai spune că-i băiat bun, chiar dacă asta crezi. Sintagma e deseori asociată cu termenul fraier, deci nu suportă s-o audă.

40 În ceea ce-o priveşte pe mama lui: dacă o urăşti, îl faci să se gândească mai puţin la tine, dar dacă eşti tot timpul de acord cu ea, e acelaşi lucru.

41 Nu-i mai da detalii cu privire la ciclul menstrual! E ca şi cum ţi-ar descrie el cu amănunte ce-a făcut după ultima beţie la un colţ de stradă, după ce a ieşit din local. Păstrează detaliile pentru prietenele tale… lui spune-i doar dacă ţi-a întârziat!

42 Când îţi propune ceva îndrăzneţ în pat, spune-i că n-ai mai făcut-o niciodată. Dacă află că nu este primul, se va gândi cum a fost cel cu care ai făcut-o.

43 Da, se înfurie dacă este nevoit să întârzie la un eveniment fiindcă ţie îţi ia o veşnicie să te pregăteşti. Dar dacă ieşi din baie arătând fantastic, totul este iertat.

44 Dacă pleacă de lângă tine brusc, fără explicaţii, a trebuit s-o facă; trebuia să găsească un loc ferit ca să-şi scarpine bijuteriile.

45 Vrei să se mai uite la filme siropoase cu tine? Atunci nu mai spune prietenelor tale că a plâns la ultimul. Pe bune, are şi el o reputaţie de apărat.

46 Doar pentru că se uită din când în când la alte femei în prezenţa ta nu înseamnă că nu te iubeşte sau nu te găseşte atrăgătoare. Poate că ea poartă o rochie mai sexy decât a ta!

47 Fă câte ceva nebunesc în aşternut ori de câte ori îţi trece prin cap. I se pare al naibii de sexy să-ţi vadă latura necenzurată de copil rebel.

48 Urăşte cuvintele „mângâiere” şi „îmbrăţişare”. Mai bine nu le folosi. Dar asta nu înseamnă că nu-i place să-l strângi în braţe. În public, încearcă să nu stai tot timpul de gâtul lui, fiindcă pari extrem de disperată.

49 Dacă vrei atenţie din partea lui tot timpul, atunci nu i-o oferi întruna pe a ta. Pe bune, dacă te faci mai puţin disponibilă îl determini să-şi dorească să petreacă mai mult timp cu tine.

50 Dacă o amică de-a ta îţi spune că îl consideră un tip marfă, mai bine nu-i spui. Desigur, vestea îi va gâdila mîndria, dar nu ai garanţia că se va abţine să-şi imagineze că face sex cu ea. Iar asta te-ar cam înfuria, nu-i aşa?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.