Lucruri pe care barbatii vor sa le stii: Partea I

Bere, valuri de bere. Femei sumar îmbrăcate sau, mai bine, goale. Un LCD uriaş. Partea bună e că barbatii nu-s nişte fiinţe prea complicate şi, pentru cei mai mulţi dintre ei, nu e deloc dificil să afli ce vor sau ce-i face fericiţi.

Excepţie fac detaliile cu privire la femei şi chestiile legate de relaţii. Pentru că barbatii intră în silentio stampa când vine vorba despre dragoste, întâlniri şi sex – ca şi cum n-ai fi observat până acum –, încercarea de a-i înţelege ar putea să te lase repetentă la materia răbdare.1 Se gândeşte la tine mai mult decât crezi. Doar că nu sună şi nici nu-ţi trimite mesaj de fiecare dată când se întâmplă.

2 Uneori le spune prietenilor detalii despre viața voastră sexuală, exagerând unele aspecte ca să se dea mare.

3 Dacă îl pui să ceară indicaţii pe stradă e ca şi cum ţi-ar cere el să asculţi sfaturi despre modă de la altă tipă.

4 Îi place să fie sedus, aşa că fă-o mai des. Faptul că trebuie să preia el iniţiativa de fiecare dată îl stresează mai tare decât crezi.

5 Dacă chiar are o şansă cu tine, nu face pe inabordabila la nesfârşit. Îi e atât de teamă să nu fie respins, încât va presupune că nu te interesează, deci n-o să te mai caute.

6 Nu-l pune să aleagă cu ce să te îmbraci. Fusta maro, fusta albastră, toate arată bine după el, dar pe bune că nu poate face diferenţa. La fel şi cu florile; nu-l trimite după cine ştie ce specii de plante, că el tot cu frezii se întoarce. Şi zice că-s lalele!

7 Nu i se pare în regulă să faci tot timpul pipi în faţa lui. E o chestie mult prea personală, nu crezi? Că dacă o face el… e vai şi-amar, nu?

8 Când vine vorba despre penisul unui bărbat, ţine minte trei lucruri: dacă e mic, spune că e măsura ideală. Dacă e mediu spune şi tu că e imens. Iar dacă e imens, deja ştie asta, dar îi va face plăcere s-o mai audă din când în când.

9 Înainte să aveţi o discuţie importantă, află că el chiar se gândeşte înainte şi îşi analizează opţiunile.

10 Cere-i să facă ceva pentru tine şi-i vei aminti pe loc că e… bărbat. Pe de altă parte, spune-i cum se face un anumit lucru şi precis îi vei aminti de maică-sa!

11 Orice te-a impresionat la el la prima întâlnire, probabil că e un lucru pe care l-a învăţat de la tipa cu care a ieşit înainte să fie cu tine. Dar asta nu e regulă.

Ce și-ar fi dorit bărbații să știe înainte de a-și pierde virginitatea

12 Probabil că ai auzit vorba aia cum că poţi să-ţi dai seama dacă un tip e bun la pat după modul cum dansează! Ei bine, nu-i adevărat. La fel ca majoritatea bărbaţilor, este destul de conştient de mişcările lui încât să nu dea tot din el în faţa atâtor persoane.

13 Este sensibil în ceea ce priveşte corpul său, dar nu vrea să arate asta. Spune-i că e pufos şi atunci o să-şi „sugă” burta în faţa ta, dar abia o să aştepte să-ţi iasă din vizor ca să se poată relaxa din nou.

14 Cele mai multe dintre femei nu recunosc că au greşit, aşa că dacă-i spui din când în când că are dreptate, indiferent pe ce subiect, vei primi multe bile albe din partea lui.

15 Cea mai rapidă cale să-l determini să facă ceva anume în pat, ceva care să te aducă la orgasm, este să spui despre ce e vorba şi să îl întrebi dacă acceptă provocarea. Orice ar fi, va profita de şansa de a-ţi face pe plac, fără să-şi stoarcă creierii.

16 Un tricou de doi bani care-ţi acoperă doar posteriorul e mai sexy decât 95% din lenjeria intimă costisitoare, despre care crezi că îl dă pe spate.

17 Atunci când te ridici de la masă într-un restaurant sau bar pentru a merge la toaletă, priveşte în jur să vadă câţi bărbaţi se uită după tine. Îi place să creadă că alţi bărbaţi îl invidiază fiindcă este cu tine.

18 Data viitoare când insişti că vrei să te reîmprospătezi înainte de o partidă de sex, fă-o re-pe-de! Cu cât stai mai mult în spatele acelei uşi închise, cu atât mai departe îi umblă mintea – departe de sex, evident! –, şi nu se poate abţine să se întrebe ce naiba faci acolo!

19 Dacă te joci cu el şi nu se dă bătut, nu eşti suficient de insistentă. Ştie că-ţi place să fii atinsă în anumite zone, dar şi el are nevoie de acelaşi lucru…

20 Dacă este sincer cu privire la un lucru drăguţ pe care l-a făcut pentru o fostă, asta nu înseamnă că încă mai ţine la ea. De fapt, o face pentru ca tu să-ţi dai seama că are stofă de partener serios.

21 Ştii lucrurile acelea pe care le făceaţi pe la începutul relaţiei voastre? El asculta poveştile tale din perioada liceului sau îţi spunea ce pisică simpatică ai… Nu mai face asta pentru că nu-i face de fapt plăcere; nu-i plăceau nici atunci, dar voia să te cucerească.

22 Dacă chiar trebuie să-l întrebi „Îți place când îţi fac sex oral?”, răspunsul e… Nu, deloc!

23 E semn bun dacă te jigneşte (serios!!!). N-ai observat că băieţii îşi insultă mereu cei mai buni prieteni? Cică ei ar face asta doar cu cei pe care-i plac. Aşa-şi arată bărbaţii afecţiunea! Totuși, pune-l la respect dacă simți că e mai mult decât șicanare.

24 Poţi să descoperi foarte uşor ce stiluri îl dau pe spate în pat dacă-i găseşti arhiva porno sau dacă te uiţi în computerul lui la History.

25 Dacă-ţi spune că rochia ta e frumoasă atunci când apari la întâlnire, este doar politicos. Dacă te complimentează pe durata întâlnirii, e doar o scuză ca să se poată holba în voie la formele tale.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.