Lucruri nonsexuale de care bărbații sunt atrași

Credeai că bărbații sunt atrași doar de un bust mare și un fund obraznic? Iată și câteva lucruri nonsexuale pe care le caută când își aleg partenera.

Un thread recent de pe AskReddit a întrebat bărbații care sunt lucrurile nonsexuale de care sunt atrași la o femeie. Iată ce au răspuns utilizatorii:Femeile care își notează pe mână ce nu vor să uite. „Nu pot explica de ce mi se pare asta hot”, spune cel care a răspuns. Oricum, bine de știut?

Citește și: 14 propoziții care distrug prima întâlnire

Femeile care îi ignoră. Nu e nimic nou aici, și noi suntem atrase de bărbații care nu ne oferă atenție, însă acest bărbat a dat un răspuns mai complex: „Îmi place să mă uit la iubita mea când e ocupată cu ceva și nu îmi oferă atenție. E greu de descris, dar când o văd astfel mi se pare foarte atractivă.”

Femeile care cască sau se întind. Nu este prima dată când auzim asta, iar motivul este că, probabil, tututor bărbaților le place.

Modul cum le pronunțăm numele. Cel care a dat acest răspuns nu știe să explice de ce i se pare hot și nici nu trebuie. Cred că tuturor ne place modul cum persoana iubită ne pronunță numele, nu?

Citește și: 5 semne că nu este pregătit pentru o relație

Femeile mai inteligente decât ei. Nu trebuie să te dai deșteaptă sau să fii arogantă, ci pur și simplu să fii mai inteligentă. Și, de ce să nu recunoaștem, și nouă ni se par hot bărbații inteligenți.

Vergeturile. Ha, cine știa? Ne rușinăm și ne ascundem vergeturile, însă mulți bărbați le apreciază.

Femeile înalte. Ești înaltă și ai impresia că bărbații își doresc tipe mai micuțe și drăguțe? Iată că mulți dintre ei sunt atrași de femeile înalte.

Femeile care poartă șapcă. Și, în general, care se îmbracă mai lejer și sunt mai băiețoase. Probabil că bărbații s-au saturat de femei ca scoase din cutie și care nu vor să alerge după autobuz pentru că li se rupe tocul și li se strică coafura.

Pe tine ce lucruri nonsexuale te atrag la bărbați?
*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Lane Moore)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.