Lucruri neobisnuite care ii excita pe barbati

Cu siguranţă ştii cum să îţi exciti partenerul, însă sunt multe metode neobişnuite la care nu te-ai fi gandit până acum. Cercetătorii le-au strâns pe cele mai des întâlnite, iar noi suntem aici să le împărtăşim cu voi.

Frica. Cercetătorii de la Universitatea British Columbia au descoperit că bărbaţii se excită mai repede atunci când le este frică. Ei au împărţit un număr de bărbaţi în două grupuri egale şi i-au pus să stea pe două poduri diferite: unul banal, iar celălalt lung, suspendat la 100 de metri în aer şi care nu era foarte stabil. În continuare, ei au trimis o femeie frumoasă la fiecare pentru a răspunde la câteva întrebări legate de sex. Se pare că bărbaţii ce se aflau pe podul aflat la înalţime au dat răspunsuri mai deschise şi mai provocatoare.
 

Roşu. Oricât de versatilă este little black dress, las-o în sifonier data viitoare când ieşi la o întâlnire şi alege o rochie roşie, pentru că aceasta este culoarea care atrage cel mai mult bărbaţii. Într-un studiu publicat în Journal of Personality and Social Psychology, câţiva cercetători au pus un grup de bărbaţi să dea note unor poze cu femei îmbrăcate cu diferite culori. Rezultatele au fost destul de interesante: cei mai mulţi dintre ei au considerat mai atractive femeile îmbrăcate în roşu, chiar dacă unele dintre ele apăreau în alte poze cu îmbrăcăminte de alte culori.Mâinile lungi şi subţiri. Probabil credeai că bărbaţii sunt înnebuniţi după femeile cu picioare lungi şi subţiri, însă cercetătorii de la Universitatea New South Wales din Sydney, Australia ne arată că nu este adevărat. Ei au arătat unui grup de bărbaţi diferite clipuri video cu femei şi i-au pus pe participanţi să aleagă femeile care li se par cel mai atractive. Cei mai mulţi dintre ei le-au ales pe femeile cu mâini lungi, iar picioarele de acest tip nici măcar nu au ajuns în primele alegeri din top.

3 moduri subtile de a-l excita

Lenjeria care se potriveşte. Poate că şi tu cheltui o grămadă de bani pe lenjerie intimă scumpă şi sexy, însă se pare că nu este nevoie să faci acest lucru. Bărbaţii nu sunt atraşi neapărat de acest tip de lenjerie, ci apreciază când sutienul şi chiloţii se potrivesc. De ce? Simplu: arată că îţi pasă de el suficient de mult încât să piezi timp şi bani căutând lenjerie care să se potrivească, chiar dacă doar el o vede şi chiar dacă o vede doar pentru puţin timp.

Coapsele pline. Dacă eşti complexată de coapsele tale şi le consideri prea pline, stai fără grijă! Cercetătorii de la Universitatea din California, Santa Barbara, au arătat că bărbaţii sunt mai atraşi de o femeie dacă aceasta are coapsele mai pline. De asemenea, ei apreciază şi şoldurile late.

Jucăriile tale sexuale. Multe femei se simt jenate atunci când partenerul le găseşte jucăriile sexuale şi în niciun caz nu ar accepta să le folosească de faţă cu el. Însă aceasta este o greşeală mare, pentru că bărbaţii se excită vizual foarte mult, iar dacă tu îţi ve folosi dildo-ul de faţă cu el, va înnebuni de plăcere! 

Tu cunoşteai aceste metode neobişnuite de a excita un bărbat?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.