Probleme în relație: 5 lucruri care vă ruinează viața sexuală

Sexul este foarte important pentru cupluri, însă există anumite lucruri care vă pot ruina viața sexuală. Află cum să eviți aceste probleme în relație.

Probleme în relație: 5 lucruri care vă ruinează viața sexuală

Aveți așteptări diferite

Într-o relație fericită, partenerii sunt compatibili din foarte multe puncte de vedere, inclusiv când vine vorba de sex. Dacă aveți așteptări diferite în dormitor, mai devreme sau mai târziu vor apărea conflicte. Discutați deschis unul cu celălalt și învățați să faceți compromisuri.Citește și: Exercițiile Kegel îți îmbunătățesc viața sexuală 

Sexul este plictisitor

Mai ales când se află într-o relație de lungă durată, unele persoane nu mai văd sexul ca pe o activitate spontană, distractivă, pasională. Sexul devine ceva ce trebuie făcut vinerea înainte de culcare, de preferat cât mai repede, să scăpăm de-o grijă. Nu lăsa sexul să devină o rutină plictisitoare! Rămâneți implicați și încercați mereu lucruri noi.

Nu vreți să experimentați

Oricine are fantezii pe care vrea să și le îndeplinească cândva, deci de ce să nu o faci cu partenerul tău, pe care îl iubești și în care ai încredere? Iar dacă el îți propune ceva, nu îl refuza din prima – cel mai probabil nu ți-a cerut ceva absolut groaznic.

Citește și: Cum să îți condimentezi viața sexuală 

Vă neglijați corpul

Nu rare sunt cazurile în care unul din parteneri nu își mai bate capul cu îngrijirea corpului. Încercați să vă comportați ca la începutul relației, când amândoi încercați să arătați cât mai bine pentru celălalt. Cu siguranță iubitul tău nu se va despărți de tine dacă vei începe să faci burtică, vei sări peste o sedință de epilare și vei purta „chiloți de bunicuță”, dar aranjează-te pentru el.

Vă criticați propriul corp

Atunci când nu îți place ceva la corpul tău ai două variante: dacă poți face o schimbare o faci; dacă nu poți face o schimbare, accepți problema. Dar nu te plângi întruna… mai ales în fața partenerului. Îți vei pierde încrederea în tine, iar partenerul va înceta să te vadă ca o femeie sexy dacă îi atragi atenție constant că te-ai îngrășat.

Ține cont de aceste sfaturi pentru a avea în continuare o viață sexuală fericită și arată-i și iubitului tău acest articol!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.