Lucruri banale care iti imbunatatesc relatia

Vrei să îți îmbunătățești relația? Nu trebuie neapărat să depui mari eforturi! Iată câteva lucruri banale care te pot ajuta.

Îți dorești să ai cea mai bună relație? Bineînțeles că da, cu toții vrem asta! Dar faci ceva în sensul acesta? Probabil că nu, pentru că ai impresia că e nevoie de gesturi grandioase… Și totuși, ce ai spune dacă ți-am arăta că există și modalități foarte simple de a te apropia de partenerul tău?

Iată 5 lucruri banale care îți pot îmbunătăți relația:

Ține-l de mână pe stradă. Mai ales dacă sunteți împreună de ceva timp, probabil că gesturile de afecțiune în public sunt mai reduse. Nu e nevoie să sari pe el pentru a-l săruta ca o adolescentă, ajunge să îl ții de mână mai des. Apropo, știai că atunci când ții pe cineva de mână ești mai puțin stresată?

Cum construiești o relație solidă

Mulțumește-i. Chiar dacă nu a făcut ceva foarte important pentru tine, încearcă să îi mulțumești din suflet. Un „mulțam” spus cu jumătate de gură în timp ce stai cu spatele nu prea ajută la nimic, dar un „mulțumesc”, alături de un pupic, îi va pune zâmbetul pe buze. Fă și tu asta data viitoare când îți aduce telefonul din camera cealaltă, de exemplu, sau când duce gunoiul în locul tău.

Uitați-vă la poze cu voi doi. Fie că e vorba de poze vechi, de când abia v-ați cunoscut, sau poze recente, din ultima voastră vacanță împreună, nostalgia vă va pune zâmbetul pe buze și vă va face să vă simțiți mai apropiați unul de celălalt.

4 idei distractive pentru cupluri leneșe

Fă ceva pentru el fără motiv. Masează-i umerii după o zi grea de muncă. Cumpără-i o acadea. Trimite-i un sms cu textul „Ești un iubit grozav!”.

Spune-i verde-n față ce simți. Nu, iubitul tău nu îți poate citi mintea, deci ce-ar fi ca fiecare dintre noi să vorbească despre frustrările sale? Hai să învățăm să comunicăm mai bine!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise