Trucuri sexuale cu… decoratiuni de Craciun

Decoraţiunile de Crăciun sunt vesele, colorate şi fac ca atmosfera de Sărbători să fie completă. Dar te-ai gândit vreodată că poţi să le foloseşti pe post de… accesorii sexuale? Sună pervers, dar hei, sexul va fi cu atât mai incitant! Încearcă aceste trucuri sexuale „de sezon”:

Lumânări

Ai auzit cu siguranţă că de la durere la plăcere (şi invers) e un singur pas, dar n-ai fost niciodată curioasă să experimentezi asta pe pielea ta? Păcat! O viaţă ai, încearcă-le pe toate măcar odată înainte de te decide că nu-ţi place una sau alta. Endorfinele sunt neurotransmiţători eliberaţi în sânge atunci când ne confruntăm cu durere, stres sau teamă, pentru a anihila durerea şi a ne face să ne simţim bine. Nervii din piele pot elibera endorfine, de aceea masajul, mângâierile sau căldura pe piele ne fac să ne simţim mai bine. De ce să nu le ai pe toate odată?! Ia-ţi iubitul şi iniţiază-l într-un joc erotic cu masaj, mângâieri, sărutări pe tot corpul şi… picături de ceară fierbinte.

Toată lumea are lumânări prin casă de Crăciun, dar trebuie să ştii că cele obişnuite, din ceară, nu sunt indicate pentru jocuri erotice – ceara se topeşte la temperaturi înalte şi poate cauza arsuri. La fel, stai departe de lumânările colorate sau parfumate – cele din parafină sunt ce ai nevoie, aşa că ai grijă să „plantezi” câteva prin casă pe post de decoraţiuni de Crăciun.

Când e excitată, pielea devine mai sensibilă, iar ceara fierbinte care te atinge când şi unde te aştepţi mai puţin va crea senzaţii de plăcere intensă. Ai doar grijă să nu laşi lumânarea prea mult aprinsă, întrucât ceara va deveni din ce în ce mai fierbinte – stinge-o din când în când, sau foloseşte pe rând mai multe lumânări. De asemenea, dacă ceara devine prea fierbinte, ţine lumânarea mai departe de corpul iubitului, pentru ca ceara să aibă timp se răcească mai mult înainte de a intra în contact cu pielea.

Beteală

Dacă tot vorbim de senzaţii incitante pe piele, te-ai gândit vreodată să-ţi mângâi iubitul când e excitat cu… beteală? Da, banala beteală poate „electrocuta” întreg corpul cu senzaţii de plăcere intensă dacă este agil plimbată pe un penis erect (plus testicule, abdomen, coapse interioare şi tot ce ţine de zona intimă), deoarece gâdilă uşor, abia sesizabil, fără niciun fel de presiune sau zgârieturi. Pentru senzaţii şi mai complexe, suflă uşor peste penis în timp ce-l mângâi cu beteală – combinaţia de furnicături şi aer cald îl vor face pe iubitul tău să geamă de plăcere.

Acadele în formă de bastonaşe

Sunt pline de calorii, e drept, dar măcar una poţi să savurezi dacă astfel reuşeşti să-i suceşti minţile iubitului, nu-i aşa? Din motive mai mult sau mai puţin evidente, bărbaţii se dau în vânt să le vadă pe femei sugând chestii: sugându-şi buza sau o simplă acadea, sugându-le lor degetele şi, desigur, penisul. Aşadar, desprinde o acadea-bastonaş din pomul de Crăciun şi începe să o sugi sugestiv, mimând sexul oral şi privindu-ţi iubitul drept în ochi. Va înţelege unde baţi!

Căciulita de Moş Crăciun

E kitsch, banală şi nu arată bine decât pe două personaje: pe capul lui Moş Crăciun şi… pe tine, când eşti aproape goală! Adică îmbrăcată doar în lenjerie intimă sexy şi tocuri înalte. Un smokey eyes senzual şi un ruj roşu aprins pe buze ar completa perfect imaginea de iubită sexy pe care orice bărbat şi-o doreşte de Crăciun. Iar dacă vrei ca meniul să fie complet şi extazul pe măsură, apelează şi la trucurile de mai sus. Vei fi Crăciuniţa sexy care îl ademeneşte cu o acadea şi îi zăpăceşte toate simţurile!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.