Tipii dezvaluie ce observa mai intai la noi

By  | 

Să fie vorba despre cosiţele lăsate libere pe umeri? Sau de privirile noastre languroase? Sigur vei putea rezona cu cel puţina una dintre cazurile de mai jos.

1 Ok, poate că o respiraţie urât mirositoare nu se observă, ci se simte, însă fii sigură că e un detaliu pe care tipii îl detestă la maximum (şi nu le dai dreptate). Încearcă tot timpul să ai o igienă orală impecabilă şi poartă mereu la tine gumă de mestecat.
2 Tipii sesizează când îţi tunzi părul… dramatic. Adică dacă îl ai foarte lung şi adopţi brusc o tunsoare pixie, e posibil ca tipul să rămână cam şocat, ba poate chiar să strâmbe din nas. Ok, treaba aia cu bărbaţii care preferă (doar) fetele cu părul lung e o legendă, dar o schimbare radicală de look care implică podoaba ta capilară se află în vizorul lui, fii sigură.
3 Da, orice ţinută la care nu porţi sutien e imediat observată de tipi! Ei, bine, da, nu e un secret că ei sunt cu ochii… pe noi, iar o chestie atât de flagrantă cu siguranţă că este o plăcere pentru ei.
4 Nu ştim cum stau bărbaţii la capitolul intuiţie – noi avem, în schimb, acest al şaselea simţ -, dar să ştii că ei sesizează atunci când ai ceva pe suflet, chiar dacă tu nu te exprimi în acest sens. Mai ales dacă eşti împreună cu iubitul tău de mult timp şi v-aţi creat deja o conexiune emoţională. Fii deschisă, destăinie-te şi fiţi o echipă în toate aspectele relaţiei.

Comments

comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *