Sexul in timpul menstruatiei

 

Se pare că doar noi femeile suntem complexate de sex în timul menstruaţiei: 3/4 dintre bărbaţii chestionaţi dacă ar fi deacord să aibă contact sexual atunci când partenera sa ”este la perioadă” au confirmat fără probleme, în timp ce unii dintre ei (54%) au adăugat că trebuie să fie vorba despre o relaţie serioasă.

În perioada menstruaţiei, femeile sunt mult mai uşor excitabile, ceea ce poate transforma o partidă de sex normală într-una foarte intensă. În plus, ideea că faceţi ceva interzis vă face pe amândoi şi excitaţi decât în mod normal.

Dacă eşti destul de norocoasă încât să nu te confrunţi cu dureri menstruale, sexul poate fi mai plăcut din cauză că există un lubrifiant natural. În plus, orgasmul poate alunga orice urmă de crampă!

Nu uitaţi de protecţie în timpul partidelor de sex. Evitaţi bolile cu transmirete sexuală cu ajutorul prezervatului, atunci când nu este vorba de  partener stabil dar şi o sarcină nedorită. Deşi se ştie că în timpul menstruaţiei nu poţi rămâne însărcinată, iar partenerul tău va dori să ejaculeze înăuntru, nu este o idee prea bună. Există posibilitatea să fie vorba de o menstruaţie falsă ori de un metabolist diferit şi de o ovulaţie târzie.

Nu  fi atât de complexată. Dacă iubitul tău este dispus să faceţi sex când eşti la menstruaţie, nu lăsa prejudecăţile să vă oprească de la o partidă incendiară!

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.