Semne ca va puteti impaca

Tu şi el – certaţi, separaţi şi… fără şanse de împăcare? COSMO tratează problema şi analizează semnele.

Certurile în cuplu – cum ştii care sunt serioase şi pot avea consecinţe şi care sunt doar mici scântei care pot fi stinse cu cuvinte frumoase şi multă înţelegere? Oricum, odată ce răul (separarea adică) a fost făcut, iată câteva semne ca va puteti impaca:

Te cauta

Şi nu, asta nu înseamnă că te caută pentru a-ţi sugera să faceţi sex. Dacă eşti însă de acord cu varianta asta, e ok, tu decizi ce e mai bine pentru tine. Dar dacă te caută să te întrebe ce mai faci şi pretinde că îi pasă de tine, poate fi de bine. Cere-i să vorbiţi serios şi vezi dacă îi surâde ideea să vă împăcaţi. Păstrează-ţi demnitatea şi nu te milogi – fii rezonabilă şi judecă la rece totul.

Vorbeste frumos de tine

Ok, asta nu înseamnă că dacă nu vorbeşte altora de tine nu ar vrea să vă împăcaţi, dar dacă se mai gândeşte cu drag la tine, e posibil să te recomande pentru un job de care aude sau să povestească altora despre relaţia frumoasă pe care aţi avut-o (asta în cazul în care un aţi terminat-o urât). E perfect să poţi încheia o relaţie în termini ok şi nici unul dintre voi să nu rămână cu frustrări, chiar dacă aceasta nu mai are şanse de a fi revigorată.

Propune sa reluati

Aţi decis de comun acord să vă despărţiţi, dar acum tipul ţi-a mărturisit că e dornic să reluaţi relaţia? Tu ce îţi doreşti? Analizează-ţi sentimentele la rece şi gândeşte-te bine ce îşi doreşti, dar şi care sunt motivele clare pentru care v-aţi despărţit. Pot fi acestea rezolvate? Se mai poate face ceva? Nu te minţi singură, ci priveşte realitatea în ochi şi decide în consecinţă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.