Obiceiuri care îți vor face relația mai puternică în 2017

Când ne facem “lista” cu rezoluții pentru noul an, de cele mai multe ori în top se află țeluri precum: slăbirea, creșterea veniturilor, reînnoirea garderobei, etc.

Însă atunci când vine vorba de relații, uităm să stabilim ‘reguli’. Așadar, dacă vrei să ai o relație sau o căsnicie mai puternică în acest an, iată ce trebuie să faci!

Ai auzit vreodată fraza “Lucrurile mici fac diferența”? Ei bine, anul acesta încearcă să îți ghidezi relația fix după acest motto! Concentrează-te pe lucrurile mici care îți vor face partenerul să se simtă mai bine și mai apreciat.

Iată câteva obiceiuri zilnice pe care poți începe să le pui în practică anul acesta:

Salută-l cu dragoste

Deși pare neimportant, un salut sau un la revedere călduros atunci când iubitul tău pleacă sau se întoarce acasă va însemna o transfomare. Fie că e un sărut special, o îmbrățișare călduroasă sau un zâmbet imens, aceste gesturi îi vor aminti că este important pentru tine și îl vor face, cu siguranță, să-ți întoarcă “favoarea”.

Mergeți la culcare împreună

Sincronizarea momentului în care vă așezați seara în pat este un prilej excelent pentru intimitate. Și chiar dacă ție îți place să te culci mai târziu, te poți întoarce la treburile tale după ce iubitul tău adoarme.

Trimite-i mesaje drăguțe

Nu te lăsa atât de prinsă în treburile zilnice încât să uiți complet de partenerul tău. Din când în când, în timpul zilei, ia-ți un minut și trimite-i un mesaj drăguț. Acest lucru nu numai că îl va impresiona, dar îl va face și pe el să se gândească la tine tot restul zilei.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.