Mituri despre sex pe care sa le ignori complet

Luăm de bune numeroase mituri, dar unele dintre ele nu numai că nu sunt adevărate, ci ne dăunează, făcându-ne să ne simțim prost pentru lucruri dintre cele mai normale.

Nu o să încep aici o discuție despre cum femeile li se cer mai multe decât bărbaților, dar trebuie să recunoaștem că multe dintre noi ne batem capul cu toate tâmpeniile din lume. Oare facem destul sex, oare e mulțumit de sexul oral, oare nu mă mai place pentru că nu m-am epilat „acolo jos”? Aceste gânduri prostești se trag și de la numeroasele mituri pe care le-am auzit de-a lungul timpului, dar COSMO e aici pentru tine, pentru a-ți explica pe care ar trebui să le ignori complet și de ce.Nu e lady like să faci sex de la prima întâlnire. De ce nu?! Dacă ieși în fiecare seară în oraș pentru a agăța tipi necunoscuți lumea probabil te va considera o femeie ușoară, dar de ce îți faci atâtea griji dacă la un moment dat ai cunoscut un tip care chiar îți place și cu care vrei să te culci imediat? Cunosc cupluri care au făcut sex de la prima întâlnire și care au ajuns să stea împreună ani de zile. Și, în fond, de ce trebuie să ne fie atât de rușine că am făcut sex la puțin timp după ce am cunoscut un tip? E doar sex, nu am săvârșit o crimă!

Dacă ești într-o relație, trebuie să faci sex zilnic. Cine spune? Am avut perioade în care am făcut sex cu iubitul meu de două ori pe zi și perioade în care am făcut sex o dată pe săptămână. Nu e musai să îți petreci tot timpul liber în pat. Dacă, dintr-un motiv sau altul, nu aveți chef de sex, nu e nicio problemă, asta nu înseamnă că relația voastră e pe ducă. În cazul în care nu ați făcut sex de ceva timp, deși tu i-ai propus asta, discută cu el situația și veți găsi o rezolvare.

Femeile trebuie să fie epilate complet peste tot, altfel bărbații nu se vor simți atrase de ele. Ce prostie! De când mă știu nu am auzit niciun bărbat să se plângă că voia să facă sex cu o tipă, dar s-a răzgândit când a văzut că nu e epilată. Multor bărbați chiar nu le pasă dacă nu te-ai epilat de câteva zile. Chiar am discutat despre asta cu vreo doi foști de-ai mei și mi-au spus să nu îmi fac griji în privința aceasta. Unul dintre ei chiar a spus că a dat cândva de o tipă care nu se epila deloc „acolo jos” și ghici ce? Nu s-a despărțit de ea din cauza asta.

Sexul în timpul menstruației este scârbos. Ei bine, nu. Menstruația este un fenomen natural, toate femeile trec prin asta. Bărbații care se simt scârbiți de ea sunt cel mai probabil puști de 16 ani sau persoane foarte sensibile. Tot ce contează este să te simți confortabil. Poți încerca prima dată la duș, just in case, iar în pat așează un prosop sub tine și problema e rezolvată.

Trebuie să încerci totul cel puțin o dată. Nu trebuie să încerci ceva decât dacă îți surâde ideea. Nu trebuie să încerci sexul anal sau threesome doar pentru că „trebuie să încerci orice”, ci pentru că asta îți dorești. Dacă un bărbat se supără pe tine pentru că refuzi să faci ceva anume, poate ar trebui să cauți un bărbat căruia să îi pese mai mult de sentimentele și dorințele tale.

Felația este obligatorie, cunnigulus nu. Asta-i bună! Dacă tu nu vrei să îi faci iubitului sex oral de fiecare dată când are chef nu trebuie să te simți prost pentru asta. Iar dacă el îți face ție sex oral, ia-o ca pe ceva obișnuit, nu ca pe o favoare care trebuie răsplătită.

Tu ce părere ai despre aceste mituri?

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise