Idei de întâlnire cu care poți să te prefaci că ai venit chiar tu

Sex Dates Ideas: Unele dintre ele sunt normal-haotice, altele doar haotice. Alegeți-vă propria aventură, prieteni!

 

#1 Vopsiți-vă părul unul celuilalt. Go wild și alege culori deschise și strălucitoare… sau poți să păstrezi îți decolorezi suvițele, cred.

#2 Mergeți cu mașina fără o destinație anume în minte.

#3 Cumpărați o pungă de paste ieftine și realizați câteva portrete nud.

#4 Jucați jocuri video. Da, Mario Kart vă poate îmbunătăți viața sexuală.

#5 Schimbați foaia și treceți la board games. V-ați săturat unul de celălalt? Chemați alt cuplu, ca să fie implicate și fețe noi în acest peisaj.

#6 Faceți TikToks împreună. Pentru că, în secret, toată lumea vrea să facă parte dintr-un cuplu celebru de pe TikTok.

#7 Încercați o zi de SPA. Cu acorduri de Enya în surdină. Răsfățați-vă reciproc cu masaje și tratamente faciale (da, fix ca la un ritual de skincare clasic).

#8 Tăiați-vă unghiile de la picioare unul celuilalt (am ajuns într-un punct în pandemie când primul obstacol pe care l-am eliminat a… doborât oficial un alt obstacol. Deci nu știm. Grooming să fie!).

#9 Uitați-vă la toate filmele Star Wars în ordine cronologică. Începeți cu cele prequel și finalizați cu The Rise of Skywalker.

#10 Acum uitați-vă la Star Wars în ordine inversă. A-l vedea pe Anakin tânăr chiar la sfârșit chiar îți conferă o altă perspectivă – pe bune! De asemenea, acest lucru te ajută să-ți dai seama dacă partenerul tău ar fi un parinte bun sau ar apuca drumul lui Darth Vader atunci când se confruntă cu durerea.

#11 Ca să continuăm trilogia, acum vizionați toate filmele Star Wars în ordinea în care au fost lansate. Adică începând cu A New Hope și terminând cu The Rise of Skywalker. Haotic, nu-i așa? Atâtea de discutat.

#12 Repetați scenariul, tot în trei tipuri de vizionare, dar cu toate filmele Marvel. Jur că această listă nu este doar o schemă pentru a vă face să oftați pentru că încă nu avem Disney+. Este vorba numai despre faptul că a avea 90+ de ore pline cu cadre distractive și de aventură în fața voastră se traduce printr-un mic angajament. În plus, poți decide în sfârșit pe care dintre personajele din Avengers l-ai întruchipa (fiecare tip vrea să fie Thor, dar majoritatea sunt Hawkeyes, îmi pare rău s-o spun).

#13 Tundeți-vă părul reciproc. Îți amintești cum aplicarea decolorantului nu s-a dovedit a fi o mare scofală? Așa este și în acest caz, doar că e ceva mai intens. Practic, vă testează limitele încrederii. Idee rezervată în special pentru iubitorii de adrenalină.

#14 Restructurați o piesă veche de mobilier. Mergeți în cel mai apropiat magazin cu unelte, materiale și vopseluri, pentru un decor update de zile mari.

#15 Înscrieți-vă la un curs online de gătit care se ține live sau, pur și simplu, încercați împreună o rețetă de pe YouTube.

#16 Patinați. Cu rolele. Chiar dacă este numai pe mocheta din sufragerie.

#17 Ce ziceți despre o schemă piramidală? Glumesc doar. Sau nu?

#18 Puneți de câteva filmulețe în care să imitați artistul preferat. Filmați-vă reciproc. Da, este 2021, dar cultura K-pop și filtrele VHS sunt încă apreciate masiv în unele locuri.

#19 Puneți-vă toate taxele și impozitele în ordine.

#20 Scoateți de la naftalină fotografii din copilărie și supără-te pe iubitul tău când o să-ți spună că, fără niciun dubiu, nu ar fi ieșit cu tine dacă ați fi fost în același liceu.

#21 Cum ar fi ceva DIY? Cum ar fi câteva sticluțe de parfum de casă, cum are și Khloé Kardashian? (o idee de „meșteșug” care mie, una, nu-mi mai iese din minte și care ar putea să nu-ți mai iasă nici ție).

#22 Holbați-vă la o lava lamp timp de 42 de minute. Ce dileme filosofice referitoare la relația voastră ar putea scoate la iveală o bulă de ceară de parafină? Există o singură modalitate de a afla.

#23 Pierdeți-vă în tot felul de spirale pe Wikipedia. Începeți cu pagini diferite și vedeți de câte click-uri pe link-urile din articol este nevoie pentru a ajunge la același rezultat. Ca să fiu sinceră, probabil veți fi deturnați de câte chestii fascinante găsiți, iar asta e chiar OK.

#24 Căsătoriți-vă. Glumesc, nu vă căsătoriți doar de dragul de a avea un date formidabil. Ar trebui să vă căsătoriți numai din capriciu, dacă iubiți drama. Pardon, dacă vă iubiți unul pe celălalt.

#25 Doar faceți sex.

Text: Carina Hsieh
Traducere și adaptare: Mădălina Ionescu

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.