Genul de barbati cu care iesi la 20 de ani

By  | 

Bifează, zâmbeşte, râzi, ai grijă data viitoare!

M-am gândit că n-ar fi rău să indexăm cele mai populare tipologii de tipi cu care ieşim pe la 20 de ani şi ceva, când abia dăm cu nasul de independenţă şi chefuri pentru care nu trebuie să dăm socoteală părinţilor cu “ajung târziu acasă”.

Este o listă cu tâlc care ne ȋndeamnă să facem haz de necaz amintindu-ne cum a fost, să râdem de ce s-ar fi putut ȋntâmpla şi să ȋnvăţăm să căscăm de cinci ori ochii ȋnainte de a ne arunca ȋntr-o nouă relaţie cu ȋncă un “neȋnţeles”.

prince-charming-love

Bărbatul care “dă bine pe ecran”
Arată impecabil, se ȋmbracă impecabil, ȋşi calcă perfect cămaşa, are pantofii perfecţi, zâmbetul perfect, dar este atât de plictisitor ȋncât te ȋntrebi de ce ai lăsat cartea aceea minunată pentru a ieşi cu acest tip? Are oare de gând să facă ceva interesant sau să-ţi propună o activitate ȋn doi care să presupună şi ceva adrenalină?! Puţin probabil!

tumblr_lsglm4KpNZ1qc382yo1_500

Tu ai 20, el 30
La fel stau lucrurile dacă tu ai 30, iar el 40… Diferenţa de vârstă nu pare mare, dar ȋn ani psihologici şi priorităţi de viaţă vă desparte un ocean, o mare, o Chină şi un abis. El nu vrea să se lege la cap, aşa că va fi din ce ȋn ce mai dezirabil, te vei ȋndrăgosti lulea şi vei suferi. Scenariu standard, dar care suportă şi variaţii fericite pe această temă (adică potriviri, poveşti frumoase cu rochii de mireasă, verighete… ştii tu).

13072815

Bărbatul tuturor femeilor
Ştie să te joace pe degete cu nişte cuvinte bine meşteşugite pe care le scoate la secundă precum un poet de Nobel. Problema e că te ameţeşte, te face să visezi la el ȋn fiecare secundă, ca apoi să descoperi sau să-ţi spună că “ce aveţi voi este ceva foarte special, dar că el este ȋncă ȋn căutarea sinelui”. Evident, dacă nu te-ai prins, “sinele” este patul sau maşina sau canapeaua multor femei ȋn casa cărora staţionează câte o seară când şi cum poate. Are o viaţă de roman, dar doar pentru el, pentru tine este un coşmar.

2 tipologii de tipi care merita iubirea ta

5 greseli tipic masculine la prima intalnire

Profilul de Facebook care atrage tipii pe care-i doresti

 

Comments

comments