Cum iti dai seama ca este Alesul

Nu este chiar uşor să fii sigură că tipul cu care eşti este cel de care n-ar trebui să te desparţi ȋn veci, dar am idenficiat pentru tine dovezile infailibile. Iată-le:

Ȋţi povesteşte totul şi te sună pentru a discuta ce i s-a ȋntâmplat şi a cere un sfat.
De obicei, bărbaţii se consultă cu alţi bărbaţi sau cu colegii de birou privind mai tot ce li se ȋntâmplă sau nu discută deloc. Dar dacă al tău iubit ȋţi povesteşte ţie mai ȋntâi totul şi ȋţi cere opinii ȋnţelepte poţi fi sigură că eşti cea mai bună prietenă şi confidentă, un lucru rar ȋn “lumea” cuplurilor moderne.anigif_enhanced-buzz-6049-1375904367-16

Când fetele te invită ȋn oraş, iar iubitul ȋţi spune că a pregătit o seară de film romantic cu popcorn, aşa cum ȋţi place ţie, este cel mai probabil că vei alege a doua variantă. Evident că şi fetele au prioritate, doar că dacă stai să te gândeşti, este aşa de bine să vezi un film romantic ȋn timp ce el face cele mai haioase comentarii.

Reguli de relatie pe Facebook

2 mituri despre relatii care te fac nefericita

Aveţi un limbaj şi gestică proprii. Când ieşiţi ȋn oraş cu prietenii, jumătate din ce vă spuneţi nu poate fi ȋnţeles pentru că utilizaţi fără să vă daţi seama limbajul vostru codat sau comunicaţi din priviri şi pufniţi ȋn râs ȋn acelaşi timp.

anigif_enhanced-10511-1391842707-2

Aveţi pasiuni, hobby-uri, seriale, gusturi şi mai tot la comun. Jocul Tronurilor? Vikings? Mers la sală? Ohh, da, totul se face la doi ȋn cuplul vostru, iar distracţia este maximă.

Aţi trecut ȋmpreună prin episoade dramatice, lucru care a sudat relaţia şi mai mult. Acum vă simţiţi ca o echipă invincibilă şi sunteţi siguri pe loialitatea şi puterea fiecăruia dintre voi.

Sunteţi atât de potriviţi că vă terminaţi unul altuia propoziţiile, pizza, hohotele de râs.

Ce să vă spunem decât felicitări, sunteţi un cuplu grozav!

200_s

 

 

 

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise