Ce spune vs ce gandeste atunci cand iesiti la intalnire

Bărbații sunt destul de direcți și sinceri de obicei. Dacă nu ești de aceeași părere, probabil ”citești” prea mult în spatele a ceea ce spune (sau ai întâlnit prea mulți tipi greu de descifrat până acum). Sunt însă câteva lucruri pe care bărbații le spun, deși de fapt gândesc altceva. Te ajutăm să-i decodezi limbajul pe care-l folosește atunci când ieșiți la întâlnire. 

Spune: ”Am mâncat mult la prânz așa că probabil n-o să comand prea multe acum.”

Gândește: ”Restaurantul ăsta e mult mai scump decât mi-aș fi imaginat așa că sper că nici tu n-o să comanzi și antreu dacă eu nu o fac.”

Dacă vrei să împărțiți nota e ok, dar dacă alege să discute despre ce are de gând sau nu să comande sau face mai multe glume pe teama asta, probabil încearcă să evite o notă de plată prea piperată.

Spune: ”Momentan încerc antreprenoriatul.”

Gândește: ”Locuiesc încă la ai mei și în prezent sunt șomer.”

Nu-i nimic rău în a locui în casa părinților, dar oricine se descrie ca antreprenor în loc să povestească despre business-ul pe care îl are probabil nu face, de fapt, nimic.

Spune: ”De obicei mănânc sănătos dar cred că de data asta o să fac o excepție.”

Gândește: ”Mănânc prostii în fiecare zi.”

O să comande nachos și înghețată pentru că asta își dorește. Când spune asta, apleacă-te peste masă, ia-i mâinile într-ale tale, uită-te în ochii lui și spune-i, ”E ok, și eu ador junk food-ul.”

14 propozitii care distrug prima intalnire

Spune: ”Nu vreau o relație serioasă.”

Gândește: ”Sunt aici doar pentru că vreau să fac sex cu tine.”

Ar trebui să pricepi aluzia dar mult prea adesea femeile au tendința de a cădea în capcana lui ”ah, nu vrea să se așeze la casa lui dar lasă, îl fac eu să se răzgândească.” Cel mai probabil nu vei reuși. Sau nu vei face decât să îl îndepărtezi și mai tare. Fie te decizi că ești OK cu o aventură, fie mergi la departe. Dar nu da vina pe el pentru că-și dorește altceva.

Spune: ”Sunt foarte obosit și am o zi grea mâine.”

Gândește: ”Mai bine punem punct acum acestei întâlniri. Nu pare să funcționeze.”

E posibil să spună adevărul, dar dacă s-ar distra cu adevărat, chestia asta n-ar trebui să conteze. Dacă se operează, are o prezentare importantă sau ceva în liniile astea, poți să-l crezi pe cuvânt. Dar dacă e vineri seara și mai e și vag în legătură cu ce are, de fapt, de făcut mâine, nu te aștepta să te mai sune.

Spune: ”Am fost atât de ocupat cu munca în ultima vreme.”

Gândește: ”Sper că nu te deranjează că o să ne vedem cam o dată pe lună.”

Nimeni nu vrea să recunoască faptul că muncește atât de mult încât abia reușește să facă față unei relații chiar și cu un partener cu așteptări reduse. Dar dacă îți aruncă tot felul de aluzii despre cât de stresant e jobul lui și cât de multe ore suplimentare face, fii pregătită să petreci multe week-end-uri fără el. Unora chiar le place.

11 replici care transforma orice intalnire in una proasta

Spune: ”Toate fostele mele sunt nebune de legat.”

Gândește: ”Sunt un nesimțit și jumătate.”

E posibil să-i placă doar femeile care-s psihopate cu acte în regulă. Dar cel mai probabil el e sociopatul care nu face decât să-și scoată din pepeni iubitele. Oricum ai privi lucrurile, ceva e sigur în neregulă cu tipul și dacă vrei să ai o relație cu el, probabil vei avea de suferit. Mai bine ieși din asta cât încă mai poți.

Spune: ”N-ai văzut filmul? Îl am eu acasă. Trebuie să-l vezi!”

Gândește: ”Haaaaaai laaaaa miiiiine!”

De fiecare dată când spune, ”Hai să o ștergem de aici”, probabil vrea să faceți sex. Dacă are o reacție alergică și te roagă să mergi cu el să-și ia injecția cu epinefrină, tot vrea să faceți sex.

Spune: ”M-am simțit foarte bine aseară dar nu cred că vreau ceva serios acum. 

Gândește: ”Nu m-am simțit foarte bine aseară.”

Încearcă să fie drăguț. E un mod cât se poate de normal de a sugera că nu a existat chimie. Nu citi mai mult decât trebuie în replica lui. O să forțezi lucrurile.

Cum sa inviti un tip la intalnire

Spune: ”Ce vreme nebună, nu-i așa?”

Gândește: ”Nu am nici cea mai vagă idee ce fac. Te rog, ajută-mă. DOAMNE, ÎMI ARDE CREIERUL, NU-MI VINE ÎN MINTE NIMIC INTERESANT DE SPUS, NU SUNT CAPABIL SĂ FORMEZ NICIO FRAZĂ COERENTĂ, DE CE AM ADUS VORBA DE VREME, CE NAIBA SE ÎNTÂMPLĂ CU MINE?”

Sper că ești tu mai bună la arta conversației.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.