Ce nu ar trebui sa stie iubitul tau

Stă scris în ADN-ul tău să-ți dorești să împărtășești totul cu el, dar abține-te un pic. Conform ultimelor informații, păstrând unele lucruri pentru tine, îl menții la fel de ”aprins” ca-n prima zi.

Îți place tipul, așa că ți se pare o idee bună să-i spui totul despre tine. Dar experții spun că, împărtășindu-i prea multe detalii despre viața ta, poți strica frumoasa chimie dintre voi – lucru ce pare azi a fi mai adevărat ca niciodată. De ce? Între social media și cultura exhibiționistă în care trăim, ne dezbrăcăm de acea calitate care le face pe femei atât de seducătoare – misterul.

”Când un tip va crede că a descoperit totul despre prietena sa, legătura se va slăbi”, spune Jill Murray, profesor doctor și terapeut din California. ”Invers, dacă simte că ești plină de surprize, rămâne intrigat.” Într-un fel, e vorba de a te arăta greu de cucerit, joc ce se poate transforma în cea mai redutabilă armă de seducție, menținând energia sexuală la cote înalte. Nu-i spune aceste trei lucruri și nu se va sătura niciodată de tine.

Secretul #1

Ce faci în nopțile când nu sunteți împreună

Poate pur și simplu te vezi cu fetele, dar în ceea ce-l privește pe el, te bucuri de aventuri extraordinare. ”Atâta timp cât nu știe, mintea îi va merge în toate direcțiile, inventând tot felul de scenarii care probabil sunt mult mai incitante decât ceea ce faci tu de fapt”, spune Diana Kirschner, profesor doctor și autor al Sealing the Deal: The Love Mentor’s Guide to Lasting Love. ”Atâta timp cât e conștient că duci o viață incitantă și fără el, își va dori și mai abitir să facă parte din ea.”

Ce trebuie sa stii musai despre iubitul tau

Când ești la început în relație, fii vagă atunci când vine vorba de planurile tale personale. Dacă te întreabă deschis ce faci când nu ești cu el, arată-te reticentă. Spune ”Mda, ce ți-ar mai plăcea să știi; tot ce pot să-ți spun e că abia aștept să ne vedem mai târziu”, și lasă lucrurile așa. Sunteți împreună de mai mult timp? Nu poți să fii la fel de evazivă. Spune-i că nu te-ai hotărât încă – aștepți să vezi unde te ghidează noaptea.

Secretul #2

(Câteva) din talentele tale cool

Să zicem că ești o bucătăreasă fenomenală. Probabil l-ai dat pe spate pe iubitul tău în primele ocazii când i-ai gătit. Dar, după un timp, s-a obișnuit și bucatele tale ”complicate” i se par acum… normale. Oamenii se desensibilizează ușor când vine vorba de abilități uimitoare, de aceea este important să faci constant lucruri cu care să-l dai pe spate și să-l menții interesat.

”Scoțând constant din mânecă talente secrete și cunoștințe noi, îl ții lipit de scaun”, spune Murray. ”Cu cât e mai convins că nu te-a ghicit încă în totalitate, cu atât mai încântat va fi.”

Greseli de frumusete pe care le faci in preajma iubitului

Din când în când, spune-i un lucru nou despre tine. De exemplu, nu-i spune că ai luat lecții de pian când erai mică. Surprinde-l cu un recital când se așteaptă mai puțin, eventual în lobby-ul hotelului unde sunteți cazați. Sau poate urmezi de ceva vreme cursuri de spaniolă. Ține informația pentru tine, rezervă o masă la un restaurant mexican și dă-l pe spate comandând în spaniolă.

Secretul #3

Că nu mai intri în blugii skinny

Adevărul e că nu-i prea sexy să te plângi pentru că ai pus câteva kilograme în plus sau că sunt anumite aspecte ale personalității tale care te nemulțumesc și pe care ai vrea să le schimbi. ”În primul rând, bărbații știu că atunci când vorbești de nesiguranțele tale, orice ar spune probabil se va întoarce împotriva lor”, spune Catherine Cardinal, profesor doctor și terapeut din California.

De asemenea, îndată ce-i aduci la cunoștință că nu te simți în apele tale, nu vei mai părea la fel de sexy și puternică în ochii lui, dimpotrivă – lucru care nu ajută la păstrarea focului pasiunii la fel de viu în relația voastră.

3 intrebari pe care sa nu i le pui iubitului

Înscrie-te la cursuri de spinning, citește cărți de self-help în legătură cu trăsătura de caracter la care vrei să lucrezi, roagă-ți prietenii să te ajute, dar nu-ți implica iubitul în acest proces. O femeie care este și se arată complet fericită cu ea însăși, cu tot cu defecte și nesiguranțe, ne reamintește Cardinal, este irezistibilă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.