Ce faci cand el se face… nevazut?

Vă înțelegeți bine și brusc el face câțiva pași înapoi, se retrage, dispare. Nepoliticos din partea lui! Dar, în funcție de cum alegi să-ți joci cărțile, și dacă într-adevăr ți-l dorești pe Casper înapoi în viața ta, poți întoarce macazul în favoarea ta.

Dispare după câteva întâlniri fantastice

Vă înțelegeți mai bine ca jefuitorii de bancă, ai zice tu, deși v-ați văzut doar de câteva ori. După care el dispare, iar tu rămâi să te întrebi cum cineva de care te simțeai atât de legată poate să facă un salt de 180 de grade.

De ce o face: ”Sunt mai multe explicații posibile”, spune Jenn Berman, profesor doctor și gazda emisiunii The Love And Sex Show With Dr. Jenn, difuzată pe postul de radio COSMO. Poate este foarte ocupat cu serviciul sau a rămas cu impresia că nu-l placi chiar așa de mult, sau, în cel mai rău caz, nu e interesat.

Ce trebuie sa stii musai despre iubitul tau

Ce trebuie să faci tu: Trimite-i un sms, în eventualitatea în care e ocupat sau are nevoie de încurajare. Dacă nu primești un răspuns entuziast în 24 de ore, șterge-l din contacte. ”Nu da mai mult decât primești, mai ales dacă sunteți la început”, spune Seth Meyers, profesor doctor și autor al Dr. Seth’s Love Prescription. ”Dacă e interesat, va face efortul de a fi cu tine.”

Se retrage după câteva luni

Dacă sunteți împreună de trei până la șase luni, nu poate pur și simplu să plece brusc. Așa că preferă să dispară treptat. Începe, subtil, să refuze planurile pe care le faci sau să se comporte inexplicabil.

De ce o face: ”În jurul acestei perioade se produce un declic”, explică Berman. ”Vânătoarea s-a terminat, te are, așa că se dă în spate, întrebându-se dacă te vrea cu adevărat.”

Ai un iubit imatur?

Ce trebuie să faci tu: Dacă-ți place de el și vrei să salvezi lucrurile, cel mai bun plan de atac este să te retragi și tu și să te focusezi pe propria fericire. ”Menține-ți orarul ocupat”, sfătuiește Berman. ”Dacă te sună dorindu-și să vă vedeți, spune-i cu voce caldă și prietenoasă că ți-ai făcut planuri și ai dori să o lăsați pe data viitoare.” Asta îi transmite că ai o viață plină și-l face să-și dea seama că, dacă vrea să facă parte din ea, ar trebui să încerce să nu o dea în bară.

Se comportă dubios de distant după un an de relație

E dureros să simți că, deși petreceți în continuare mult timp împreună, o parte din el nu e în totalitate implicată.

De ce o face: După un an, e posibil să se întrebe dacă tu ești cea cu care vrea să rămână pe termen lung. Dacă nu e sigur și nu știe cum să-și managerieze confuzia, probabil va înceta să mai fie la fel de deschis emoțional și se va purta cu mai puțină afecțiune.

Cand trebuie sa fii alatur de iubitul tau?

Ce trebuie să faci tu: Berman sugerează să-i spui, ”Simt că ești copleșit de ceva, dar am încredere în ce avem noi doi.” Apoi păstrează o distanță rezonabilă- tipul potrivit va reinvesti în relație. Dacă nu o face, e timpul să luați o pauză. ”Spune-i să te sune dacă se schimbă ceva, dar că nu-i poți promite că vei fi disponibilă.” Da, doare ca naiba să renunți la ceva în care ai investit, dar prioritatea ta ar fi să te asiguri că nevoile tale sunt ascultate.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.