5 pozitii hot daca vrei sa incerci sexul sado-maso

De la Fifty Shades of Grey încoace, sexul sado-maso nu mai este atât de tabu, tot mai multe cupluri fiind atrase de partea kinky a sexului – care, pe lângă plăcere, include şi un dram (mai mic sau mai mare) de durere. Bondage, spanking, fetişism, hogtie, fisting, pegging, golden showers, asfixiere erotică… există un întreg univers sado-maso de explorat şi numai tu decizi care îţi este limita!

Dar pentru că durerea – oricât ar fi ea de apropiată de plăcere – tot durere e, şi poate să ducă la răni şi experienţe neplăcute, începe cu chestii sado-maso mai soft. Iată 5 poziţii sexuale numai bune pentru începătorii într-ale BDSM-ului:

Doggy style

Probabil ai încercat deja această poziţie după care mai toţi bărbaţii se dau în vânt, deoarece îi face să se simtă super-masculi care îşi domină complet femeia. Dacă vrei să duci lucrurile şi mai departe, spune-i iubitului să devină puţin mai agresiv: te poate lovi peste fund (cu palma, sau cu ce vrei tu… de la curea la peria de păr sau cravaşă – orice te excită!), te poate trage de păr, muşca de umeri, îţi poate strânge sfârcurile cu degetele… Sau puteţi include puţin bondage în acţiune şi să te laşi strânsă de gât cu o curea sau eşarfă pe care iubitul tău o va „mânui”. Asta, desigur, dacă nu te deranjează senzaţia de sufocare şi eventualele vânătăi care-ţi vor apărea pe gât…

Tu deasupra, el cu mâinile legate

Dacă pe iubitul tău nu-l deranjează să fie legat, îi poţi oferi cele mai intense senzaţii din clasica poziţie femeia deasupra. Întinde-l pe spate pe pat, cu o pernă sub cap, şi leagă-i mâinile de tăblia patului. Încalecă-l şi lasă-l să te privească în timp ce te masturbezi şi te mângâi peste tot, unduindu-ţi corpul şi gemând de plăcere. O să-i „trezeşti” o erecţie de toată frumuseţea, la stimularea vizuală adăugându-se şi frustrarea teribil de excitantă pe care o resimte din cauză că nu poate pune mâna pe tine. Cu cât amâni mai mult momentul penetrării, cu atât orgasmul va fi mai intens. Pentru amândoi!

Pe scaun, cu mâinile legate

O altă poziţie care implică bondage şi te pune pe tine în control: el stă aşezat pe scaun, cu mâinile legate la spate, în timp ce tu îl mângâi, îl săruţi şi exciţi până devine erect. Dans în poală, handjob, sex oral, frottage – ai de unde alege, şi oricum nu-ţi va fi greu să îl aduci în punctul în care te va implora să îl încaleci şi să-l laşi să te penetreze.

Misionar, cu braţele imobilizate

Dacă poziţia misionarului ţi se pare prea cuminte, adaugă-i puţină sare şi piper renunţând la libertatea de a-ţi mişca braţele. E teribil de excitant să fii imobilizat atunci când faci sex, deoarece nu te poţi ajuta de mâini ca să-ţi grăbeşti orgasmul. Poţi să-ţi legi mâinile de tăblia patului, dar şi mai incitant ar fi ca iubitul tău să fie cel care îţi imobilizează braţele, fie deasupra capului, fie lipite de-a lungul corpului. Pe tine te va excita senzaţia de abandon, iar pe el încercările tale de a te elibera din strânsoarea lui.

Oral, cu ochii legaţi

Să ai ochii legaţi când ţi se face sex oral îţi oferă un răsfăţ de senzaţii incredibile! În lipsa simţului vizual, toate celelalte simţuri devin mai ascuţite, astfel încât fiecare atingere şi sunet va fi resimţit mult mai intens. Aşa că întinde-ţi iubitul pe pat şi leagă-l la ochi cu o eşarfă (poţi să-i legi şi mâinile, dacă rezistă să fie excitat şi să nu poată nici să te vadă, nici să te atingă).

Încinge-l cu săruturi şi mângâieri pe tot corpul, muşcă-l de sfârcuri, loveşte-l cu cravaşa sau toarnă-i ceară caldă pe piele – dacă îi place durerea. Nu uita să îl exciţi şi auditiv, gemând şi şoptindu-i la ureche chestii „obraznice”. Cu cât îi „bombardezi” mai mult simţurile rămase libere, cu atât va fi mai excitat!

Iar când îi faci sex oral, nu uita să te joci cu senzaţiile de cald şi de rece. Suflă uşor peste penis şi va simţi răcoare, respiră pe gură şi va simţi o senzaţie de căldură; sau bea ceva rece înainte de a-l cuprinde cu buzele, apoi ceva cald. Trecerea de la o temperatură la alta îl va înnebuni de plăcere, mai ales că nu are cum să vadă ce i se pregăteşte!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.