5 pozitii clasice de sex reinventate

Sexologii spun că rutina sexuală este una dintre cele mai frecvente probleme din viaţa intimă a cuplurilor. Soluţia este să fiţi dispuşi să încercaţi şi altceva, şi nu vorbim despre lucruri ieşite din comun sau revoltător de obscene. N-aveţi nevoie de Camera Roşie din „Fifty Shades of Grey” sau să staţi în mâini pentru a face lucrurile mai interesante în dormitor! Încercaţi aceste pozitii clasice de sex reinventate – plăcerea este garantată şi rutina evitată!

Pozitia misionarului… şi putină yoga

În yoga există aşa-numita „poziţie a bebeluşului fericit”. Este uşoară şi relaxantă. Înseamnă să stai pe spate, să îţi ridici genunchii la piept, să îi depărtezi până îi aduci la nivelul subraţului şi să îţi apuci tălpile cu mâna (sau măcar să te ţii cu mâna de spatele genunchilor). Aşadar, data viitoare când abordaţi clasicul misionar, aşează-te în această poziţie în loc să îţi ţii pur şi simplu picioarele depărtate. Penetrarea va fi mult mai adâncă, unde nu mai pui că această poziţie îţi relaxează spatele. Evit-o, totuşi, dacă eşti însărcinată sau ai probleme cu spatele.Femeia deasupra cu extra stimulare clitoridiană

Iată cum poţi exploata la maxim clasica poziţie femeia deasupra: în loc ca iubitul tău să stea cu picioarele întinse, spune-i să-şi îndoaie genunchii şi să stea cu tălpile pe saltea. Tu îl încaleci, dar în loc să stai cu picioarele de o parte şi de alta a iubitului, ţine-ţi un picior între picioarele lui, iar pe celălalt scoate-l în afară. În acest fel, vei avea control deplin asupra unghiului şi adâncimii penetrării, în timp ce îi permiţi clitorisului să se frece de osul lui pubian.

Doggy style, cu sprijin în coate

Poziţia clasică presupune să stai în mâini şi în genunchi în timp ce iubitul tău stă în genunchi şi te penetrează pe la spate. Dar dacă în loc să te sprijini în palme, te sprijini în coate, schimbi unghiul de penetrare şi îi permiţi iubitului să intre şi mai adânc. În plus, dacă te sprijini în coate n-o să-ţi amorţească încheieturile mâinilor şi, cu puţină dexteritate, o să poţi chiar să te sprijini doar într-un cot, iar cealaltă mână s-o foloseşti pentru a-ţi stimula clitorisul.

Doggy style, cu o eşarfă

Un alt upgrade sexy la această poziţie clasică poţi obţine cu o simplă eşarfă sau curea care trece prin faţa pelvisului tău, devenind un fel de… ham. În loc să te ţină de şolduri, iubitul tău va trage de capetele eşarfei pentru a te mişca înainte şi înapoi. Îi va plăcea, cu siguranţă, mai cu seamă că mişcările vor fi mai smucite şi penetrarea mai adâncă.

Reverse cowgirl, cu picioarele lui îndoite în formă de romb

Când ai chef să preiei iniţiativa, încalecă-l stând cu spatele la el şi spune-i să îşi îndoaie picioarele în lateral, astfel încât să îşi atingă tălpile una de cealaltă şi să formeze cu picioarele un romb. Astfel, vei avea mai mult acces la zona lui intimă şi vei putea să îi atingi testiculele şi perineul, acea zona magică dintre scrot şi anus, plină de terminaţiuni nervoase care îi produc plăcere maximă!

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise